Masina de spalat vase Arctic DFN363 | Review si Pareri utile

Arctic

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 14 aprilie 2022 @ 9:41

0
(0)

Arctic DFN363 este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret prevazuta cu o capacitate de incarcare generoasa si o gama destul de variata de programe. Poate fi ajutorul de nadejde pentru a scapa simplu si rapid de vasele murdare, dar mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase Arctic DFN363 prezinta o capacitate de incarcare de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie mai mare. Totodata, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica D, asigurand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic la fiecare 100 de spalari este undeva la 85 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Acesta ofera o interfata intuitiva pentru ca toate setarile sa fie usor de realizat, iar tot prin intermediul sau puteti monitoriza si timpul ramas pana la finalizarea programelor de spalare. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Arctic DFN363 review

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti adauga si articole mai voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe. Nu lipseste desigur nici cosul special pentru tacamuri la nivelul  caruia se va asigura o spalare optima.

Arctic DFN363 pareri

Arctic DFN363 are la baza 6+1 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Auto curatare – este un program ce vizeaza igienizarea interiorului masinii. Are o durata de 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 190 de minute. Consuma 11.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 3. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 104-174 kWh energie electrica. Consuma 12.2-15.8 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie,temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 133 minute si consuma 17.6 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 5. Spalare rapida si uscare – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 79 de minute si consuma 11.8 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 6. Mini 35 – este un program scurt, potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius. Dureaza 76 de minute si consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – inmoaie resturile uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp n care consuma 4.2 litri de apa la temperatura de admisie.

In plus, dispune si de cateva functii utile:

 • Tablete – optimizeaza programul de spalare daca folositi detergent tip tableta.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Extra Rinse – asigura clatirea suplimentara a vaselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

In ceea ce priveste zgomotul produs, masina inregistreaza cel mult 47 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, alaturi de o greutate de 43 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Arctic DFN363 este o masina de spalat vase potrivita si pentru un buget mai restrans, dar care se descurca eficient, pentru multi cumparatori fiind o reala surpriza placuta. Acestia sustin ca spala foarte bine vasele, programele din dotare sunt bine gandite, iar masina este usor de programat si de folosit. O recomanda si altor utilizatori si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic DFN363

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Programe si functii bine gandite
 • Bine organizata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *