Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIP4O33PFE : Review si Pareri pertinente

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 19 iunie 2020 @ 12:25

Masina de spalat vase Whirlpool WSIP4O33PFE este un model foarte bine dotat ce asigura performante excelente la spalare. Poate constitui o alternativa foarte buna in materie de masini de vase, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Whirlpool WSIP4O33PFE prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi, timp in care este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 189 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Interfata acestuia este foarte prietenoasa, insa odata inchisa usa, display-ul nu mai ramane vizbiil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light. Acesta presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea ce va va informa daca masina spala sau a terminat de spalat. In plus, tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri extrem de flexibile, unde puteti adauga diverse tipuri de vase. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. In plus, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Whirlpool WSIP4O33PFE beneficiaza de 9 programe de spalare despre care vom vorbi in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata programului de 3 ore si 40 de minute, timp in care consuma 9 litri de apa, respectiv 0.66 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 80-180 de minute. Inregistreaza un consum de 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 160 de minute, timp in care consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – poate fi folosit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 80 de minute, timp in care consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Pahare – este indicat pentru articole delciate, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, folosind o presiune redusa. Consuma 10 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 6. Rapid 360′ – prezinta o durata de 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 0.5 kWh energie electrica, insa nu detine ciclu de uscare.
 7. De noapte – este foarte silentios gratie presiunii reduse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 33 de minute si consuma 16.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie avand o durata de 10 minute.
 9. Auto curatare – urmareste igienizarea cavitatii interioare a masinii, utilizand detergent special.

Totodata, dispune si de cateva functii interesante:

 • Multizone – mai este numita si incarcare la jumatate si implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Turbo – vizeaza scurtarea duratei primelor trei programe de spalare fara sa afecteze calitatea spalarii.
 • Power clean – face referire la zona de sub raftul interior, acolo unde vasele sunt spalate la o presiune mai mare, pputand fi adaugate articole foarte murdare, precum si rezistente. In acelasi timp, in restul masinii vasele sunt spalate cu presiune normale.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • Natural Dry – presupune deschiderea automata a usii dupa finalizarea programului de spalare cu aproximativ 10 cm pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior.

Verifica oferta de pret actuala!

Mai mult decat atat, masina presupune un mod de functionare cat se poate de silentios, inregsitrand maxim 43 dB.

Modelul in discutie masoara 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSIP4O33PFE poate fi o varianta buna in materie de masini de spalat vase incorporabile, putand fi integrata cu succes si in bucatarii mai mici. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta intrucat spala si usuca excelent vasele. Este usor de programat si beneficiaza de o gama foarte variata de programe si functii utile. O reocmanda cu incredere mai departe si sunt de parere  ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSIP4O33PFE

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.9/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Extrem de economica
 • Interior bine organizat
 • Gama foarte variata de programe si functii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *