Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIO3T223PCEX : Review si Pareri obiective

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 5 octombrie 2020 @ 21:10

Whirlpool WSIO3T223PCEX este o masina de spalat vase incorporabila interesanta, prevazuta cu o gama variata de programe si functii pentru performante cat mai bune la spalare, dar si la uscare. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Whirlpool WSIO3T223PCEX ofera o capacitate de incarcare medie, de 10 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic rezonabil.Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 212 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazuta cu niste cosuri foarte flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga articole voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri sau suportul pentru pahare.

Whirlpool WSIO3T223PCEX dispune de 7 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore timp in care consuma 0.74 kWh energie electrca si 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare fiind cuprinsa intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza 80-180 de minute si conusma 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensive – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Prezinta o durata de 160 de minute si un consum de 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Cristale – este indicat pentru vase foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 100 de  minute si consuma 12 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Rapid – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu dispune, insa, de ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este util pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.
 7. Autocuratare – asigura o igienizare optima interiorului masinii folosind detergent special in acest sens. Dureaza 50 de minute timp in care foloseste 9.5 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de:

 • Multizone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 12 ore.
 • Power Clean – se refera la zona de sub cosul inferior, in cadrul careia se spala cu jeturi aditionale si o presiune mai mare. Aici pot fi amplasate vasele cu grad mai mare de murdarie. In restul masinii, se va asigura o spalare normala.
 • Sani Rinse – asigura o clatire antibacteriana oferind o buna igienizare si o uscare optima.
 • Tablete – optimizeaza programul de spalare daca este folosit detergent de acest tip.
 • Info Light – proiecteaza un fascicul de lumina pe podea informandu-ne astfel referitor la stadiul masinii.

De asemenea, este un model silentios, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 29.6 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSIO3T223PCEX este o varianta buna prevazuta cu o gama foarte variata de progarme si functii asigurand astfel o spalare eficienta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca isi face treaba eficient. Este suficient de incapatoare pentru nevoile sale, se programeaza usor si nu consuma mult. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIO3T223PCEX

Review pe scurt: Whirlpool WSIO3T223PCEX

9.5

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Info Light
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *