Masina de spalat vase Beko BDFN26530X Review si Pareri utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 21 septembrie 2023 @ 12:33

0
(0)

Scapa de grija vaselor murdare cu masina de spalat vase Beko BDFN26530X! Cu o capacitate generoasa si o serie de programe foarte bine optimizate, masina de vase Bosch poate fi aliatul de incredere. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Masina de vase Beko BDFN26530X pune la dispozitie o capacitate generoasa de 15 seturi, fiind ideala si pentru familii mai mari. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica D, coform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand 74 kWh, la fiecare 86 de spalari.

Unul dintre aspectele interesante ale acestei masini se refera la interiorul sau cu doua cosuri foarte spatioase si flexibile. Cu ajutorul acestora, am putut organiza farfurii, pahare, tacamuri si vase intr-un mod eficient si comod. Cosul pentru tacamuri a fost o aditie deosebit de utila, ajutandu-ne sa pastram toate tacamurile organizate si la indemana. De asemenea, suportii pentru pahare au fost deosebit de utili, evitand astfel zgarierea si deteriorarea acestora in timpul ciclurilor de spalare.

Display-ul de pe exteriorul usii a fost o caracteristica foarte practica si intuitiva. Acesta ne-a permis sa alegem cu usurinta programul de spalare dorit, sa verificam durata ramasa a ciclului si sa ajustam toate setarile necesare. Acest nivel de control a fost deosebit de util, deoarece am putut personaliza spalarea pentru a se potrivi nevoilor noastre specifice.

Cu 6 programe de spalare diferite – automat, intensiv, eco, delicate, Quick & Shine si Mini – am avut libertatea de a alege cel mai potrivit program in functie de gradul de murdarie a vaselor noastre. In plus, functiile suplimentare precum Hygiene Intense, Self Dry, Fast+ si Incarcare la jumatate au fost extrem de valoroase pentru a ne asigura ca vasele noastre erau spalate perfect si igienizate corespunzator.

Un alt aspect impresionant a fost functia de programare intarziata, care ne-a permis sa amanam inceputul ciclului de spalare pentru a se potrivi cu programul nostru. Aceasta a fost deosebit de utila in situatiile in care aveam nevoie ca vasele sa fie gata intr-un moment specific.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 48.6 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDFN26530 este o alegere excelenta pentru cei care cauta un echipament elegant si performant pentru bucataria lor. Cu caracteristici precum cosuri flexibile, display intuitiv, programe variate si functii suplimentare valoroase, aceasta masina a facut spalarea vaselor o sarcina mult mai placuta si mai usoara. Cumparatorii sunt foarte multumiti de peformantele acesteia si confirma ca se descurca excelent. Sustin ca este foarte spatioasa si bine organizata, programele si functiile le acopera integral nevoile, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko BDFN26530

9.6

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Gama variata de functii
  • Foarte incapatoare
  • Economica
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *