Masina de spalat vase Beko BDFS26046XQ Review si Recomandari

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 23 februarie 2023 @ 15:53

0
(0)

Beko BDFS26046XQ este o masina de spalat vase independenta ce poate reprezenta o solutie eficienta pentru a scapa de grija vaselor murdare. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Masina de spalat vase Beko BDFS26046XQ ofera o capacitate de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari 59 kWh.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Ofera o interfata prietenoasa, oferind posibilitatea de a verifica durata programelor. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul include niste cosuri flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Nu lipsesc nici suporturile pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Beko BDFS26046XQ cu 6 programe de spalare

Masina include urmatoarele programe:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este indicat pentru articole foarte murdare, dar si rezistente, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune  mare.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 5. Quick & Shine – este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Mini 30 – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius.

In acelasi timp, dispune si de urmatoarele functii:

 • Aquaintense – este eficient pentru spalarea intensiva a vaselor asezate in cosul inferior.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Inarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 39.4 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDFS26046XQ este un model bine organizat si bine dotat ce poate oferi o ingrijire optima vaselor. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si confirma ca spala bine vasele. De asemenea, au declarat ca programele din dotare le acopera integral nevoile, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Astfel, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko BDFS26046XQ

9.5

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Bine organizata
 • Programe bine gandite
 • Economica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *