Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV68TX06E : Review si Pareri pertinente

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 18 august 2020 @ 11:41

Bosch SMV68TX06E este un model extrem de performant dotat cu functii si tehnologii moderne pentru o eficienta cat mai mare. Poate constitui o alternativa foarte inspirata, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68TX06E pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face ideala si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 237 kWH, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiindca discutam despre un model incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata simpla si intuitiva, astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. De asemenea, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient articolele din sticla.

Bosch SMV68TX06E display

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, aveti posibilitatea de a obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. In plus, nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Bosch SMV68TX06E prezinta 8 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este indicat vaselor foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 135-140 de minute si consuma 12-15 litri de apa si 1.25-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate, temperatura apei variind intre 45-65 de grade Celsius. Consuma 7-18 litri de apa si 0.8-1.3 kWh energie electrica, avand o durata de 90-150 de minute.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – este un program silentios, ce poate fi folosit si pe timpul noptii, folosind o temperatura foarte scazuta a apei. Dureaza 235 minute si consuma 0.83 kWh energie electrica, respectiv 10 litri de apa.
 5. Zilnic – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 90 de  minute timp in care consuma 12 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Delicat – este indicat pentru vase foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa a apei. Dureaza 90-100 de minute si consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 7. Rapid – este un program scurt, potrivit pentru vase recent murdarite, insa nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – inmoaie resturile uscate de murdarie.

In acelasi timp, dispune si de o gama foarte variata de functii auxiliare:

 • Vario speed plus – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 50% fara a afecta calitatea spalarii.
 • Hygiene plus – igienizeaza eficient vasele, crescand temperatura apei.
 • Extra uscare – optimizeaza uscarea vaselor pentru cele mai bune rezultate.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Home Connect – presupune posibilitatea conectarii telefonului prin intermediul aplicatiei mobile la masina de vase.
 • Time Light – fiind un model incorporabil ce nu ofera vizibilitate asupra panoului de control in timpul spalarii, sistemul implementat permite proiectarea duratei programelor printr-un fascicul de lumina direct pe podea.

Bosch SMV68TX06E time light

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 47 de kg.

Concluzii si Pareri 

Masina de spalat vase Bosch SMV68TX06E poate fi o alegere excelenta, ce ofera functii si tehnologii pe masura. Cumparatorii sunt foarte multumiti de rezultate obtinute cu ajutorul sau, masina spaland si ucand foarte bine vasele. De asemenea, este silentioasa, foarte spatioasa si economica, iar programele si functiile din dotare acopera integral nevoile. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV68TX06E

Pareri pe scurt: Bosch SMV68TX06E

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe si functii
 • Foarte economic
 • Capacitate generoasa
 • Sistem Info Time

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *