Masina de spalat vase Whirlpool WFC3B19X – Review si Pareri obiective

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 21 ianuarie 2020 @ 6:26

0
(0)

Whirlpool WFC3B19X este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, ce vine la pachet cu cele mai importante programe, pentru a acoperi in mare parte nevoile pe care le-am putea avea. In continuare, vom discuta pe larg despre tot ceea ce presupune acest produs pentru a verifica daca este in concordanta cu asteptarile voastre.

Masina de spalat vase Whirlpool WFC3B19X este prevazuta cu o capacitate destul de mare, de 13 seturi, fiind ideala si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum  energetic rezonabil. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 296 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Este un model independent drept pentru care panoul de control a fost amplasat in exteriorul usii, astfel ca veti putea verifica oricand durata programelor de spalare. De asemenea, prezinta o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire are rolul de a lustrui articole precum pahare, vase din sticla etc.

Interiorul este unul spatios si flexibil, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Avem posibilitatea de a rabata si suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii oalelor, tigailor, bolurilor si a altor articole voluminoase. In plus, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

Whirlpool WFC3B19X are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 2. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este recomadnat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei ajungand pana la 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. Rapid – este un program scurt, ce nu dispune de ciclu de uscare.
 5. Normal – poate fi folosit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.

Totodata, dispune si de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru. In plus, functia de incarcare la jumatate permite incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor necesare in functie de cantitatea de vase adaugata.

In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta atinge un nivel decent, de 49 dB.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WFC3B19X este un model simplu, dar eficient, ce poate reprezenta o alternativa convenabila chiar si pentru cei ce nu dispun de un buget prea mare. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie, apreciind faptul ca masina dispune de cele mai importante programe, fiind si foarte usor de folosit si de programat. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WFC3B19X

9

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Detine cele mai importante programe
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *