Masina de spalat vase Beko DFN39530X – Review si Opinii generale

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 6 ianuarie 2020 @ 13:45

0
(0)

Beko DFN39530X este o masina de spalat vase foarte bine dotata ce ofera o gama variata de programe si functii pentru o eficienta pe masura asteptarilor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente astfel incat sa puteti lua decizia potrivita.

In primul rand, trebuie sa stiti ca masina de spalat vase Beko DFN39530X este prevazuta cu o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce inseamna ca ar putea fi alegerea ideala chiar si pentru o familie numroasa. In acelasi timp, ne impresioneaza cu o eficienta energetica ridicata, fiind incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++. Conform estimarilor produducatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 241 kWh.

Pentru ca discutam despre un model standard,display-ul a fost amplasat pe exteriorul usii. Astfel, puteti verifica oricand durata programelor de spalare. Panoul de control este localizat tot in partea superioara, insa pe interior. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor si a articolelor din sticla.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. In plus, beneficiaza si de suport pentru pahare, precum si cos flexibil pentru tacamuri.

Masina Beko DFN39530X detine nu mai putin de 9 programe de spalare si anume:

 1. Quick&Shine – este programul potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, avand o durata de numai 58 de minute.
 2. Aqua Flex – este un program flexibil, ce implica spalarea in mod diferentiat la nivelul cosurilor.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Auto – este cel mai flexibil, fiind controlat in totalitate de senzori, temperatura apei variind de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 5. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 6. Mini 30 – este un program scurt, cu o durata de numai 30 de minute, fiind recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie.
 7. Prewash – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 8. Baby protect – ofera o igienizare potrivita vaselor celor mici sau a persoanelor ce sufera de diverse alergii.
 9. Glass care – asigura o spalare delicata vaselor, folosind apa la temperatura de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de:

 • Extra dry – asigura o uscare eficienta vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Child Lock – face posibila blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime. In plus, este o masina foarte silentioasa ce inregistreaza numai 44 dB.

Concluzii si Pareri

Masina Beko DFN39530X este un model care se descurca eficient, iar acest lucru se datoreaza tocmai gamei variate de programe din dotare. Cumparatorii au declarat ca masina functioneaza foarte bine, spala eficient, este extrem de incapatoare si neasteptat de economica. Nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment, drept pentru care au recomandat-o si altor persoane, apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko DFN39530X

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.9/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Programe foarte diversificate
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *