Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552DSE++ Review si Pareri

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 26 ianuarie 2023 @ 18:33

Heinner HDW-FS4552DSE++ este o masina de spalat vase potrivita si pentru bucatarii mai mici. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastra, ramane sa descoperiti indata.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552DSE++ pune la dispozitie o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica E, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 76 kWh.

Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind un bun acces la el. Ofera o interfata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Nu dispune, insa, de display care sa indice durata programelor.

Interiorul include doua cosuri unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru vase mai voluminoase. Tot aici se afla si cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Heinner HDW-FS4552DSE++ cu 5 programe de spalare

Aceasta include urmatoarele programe:

  1. Rapid 30′ – este un program scurt potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Consuma 0.67 kWh energie electrica si 10.2 litri de apa.
  2. Delicat – este potrivit pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 13 minute si consuma 0.8 kWh energie electrica si 14.1 litri de apa.
  3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Dureaza 3 ore si 18 minute si consuma 0.755 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
  4. Super 50′ – poate fi folosit pentru articole de zi cu zi, cu un nivel de murdarie mediu. Consuma 0.95 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
  5. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperaura apei fiind de 65 de grade Celsius folosind o presiune ridicata. Dureaza o ora si 57 de minute si consuma 1.55 kWh energie electrica si 17.8 litri de apa.

In ceea ce priveste programele din dotare amintim de functia de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor si functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 59.8 cm adancime.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552DSE++ este un model simplu, dar eficient ce poate asigura o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt de parere ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere corecta. Spala eficient vasele, programele sunt bine gandite, iar masina este economica si silentioasa. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552DSE++

9.2

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Programe bine gandite
  • Incarcare la jumatate
  • Programare intarziata

Pareri Contra

  • Lipsa display

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *