Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6006A++ : Review complet si Pareri utile

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 5 mai 2020 @ 11:46

0
(0)

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6006A++ este o varianta foarte avantajoasa ca pret, ce ofera o gama variata de programe si functii pentru o ingrijire optima vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de vase Heinner HDW-BI6006A++ dispune de o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 258 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Fiindca este un model incorporabil, panoul de contrl se afla pe interiorul usii. Prezinta o interfata prietenoasa, astfel ca setarile dorite devin usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul prezinta niste cosuri flexibile, unde putem introduce diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, suportii mobili pot fi rabatati pentru a putea introduce tigai, tavi, oale etc. Este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Heinner HDW-BI6006A++ ofera 6 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Extra igiena – ofera o igienizare eficienta vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, durata programului fiind de 124 de minute.
 2. Super 50′ – este indicat pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Programul are o durata de 50 de minute.
 3. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Are o durata de 187 de minute.
 4. Quick 30′ – dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Este indicat pentru articole recent murdarite.
 5. Prespalare – vizeaza inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute.
 6. Auto intensiv – este indicat pentru vase foarte murdare, avand o durata ce variaza intre 91-115 minute.

De asemenea, masina beneficiaza si de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore si functia de incarcare la jumatate ce implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.

Referitor la nivelul de zgomot, acesta nu este unul exagerat de mare, inregistrand 52 dB.

Masina masoara 82 cm inaltime si 59.8 cm latime, alaturi de o greutate de 31.5 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6006A++ poate fi o alegere convenabila ca pret, dispunand de cele mai importante programe si functii. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca pentru nevoile lor se descurca foarte bine. Este destul de spatioasa, programele le acopera in mare parte nevoile, iar consumul este unul destul de redus. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI6006A++

9.2

Calitate

9.1/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Programe bine gandite
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *