Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6005A++ – Review si Pareri utile

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 11 februarie 2020 @ 9:07

0
(0)

Heinner HDW-BI6005A++ este un model ce ofera o gama variata de programe, fiind disponibil la un pret avantajos. De asemenea, este economica si silentioasa, insa,mai multe informatii vom prezenta in continuare.

Masina de vase Heinner HDW-BI6005A++  pune la dispozitie o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic redus.

Pentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de caltire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri flexibile, unde pot fi introduse tot felul de vase. Mai mult decat atat, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. Mai mult decat atat, cosul de sus poate fi reglat pe inaltime, pentru a putea introduce si vase mai inalte.

Heinner HDW-BI6005A++ beneficiaza de 5 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar cu resturi uscate, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Are o durata de 117 minute si un consum de 1.55 kWh energie electrica, respectiv 16.5 litri de apa.
  2. Super 65 – este indicat pentru vase cu grad medie de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Are o durata de 50 de minute, timp in care consuma 1.35 kWh energie electrica si 12.7 litri de apa.
  3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare atingand 50 de grade Celsius. Are o durata de 187 de minute si prezinta un consum de 0.9 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
  4. Rapid 30 – este indicat pentru vase recent murdarite, avand o durata de 30 de minute si o temperatura de spalare de 40 de grade Celsius. De asemenea, inregistreaza un consum de 1 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
  5. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Are o durata de 15 minute si presupune un consum de 4.5 litri de apa.

Referitor la functiile auxiliare, amintim de programare intarziata care face posibila amanarea spalarii la intervale prestabilite: 3, 6 sau 9 ore.

Dimensiunile masinii sunt de 87 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6005A++ este o masina de vase simpla, dar care se descurca eficient oferind cele mai importante programe. Actualii clienti sustin ca se descurca foarte bine si este in concordanta cu nevoile lor. Mai mult decat atat, o apreciaza si pentru faptul ca este economica si silentioasa, declarand ca dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-BI6005A++

9.2

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem Aqua Stop
  • Functionare economica
  • Programare intarziata

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *