Masina de spalat vase Hansa ZIM635PH cu 12 seturi si 5 programe | Review complet

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 8 septembrie 2021 @ 6:45

0
(0)

Hansa ZIM635PH este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe si functii pentru a spala cu succes majoritatea tipurilor de vase si de murdarie. Poate fi o solutie accesibila si celor cu un buget mai restrans, dar mai intai, va propunem sa aflati mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase Hansa ZIM635PH prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi, ceea ce o face indicata si pentru o familie cu copii. Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata intuitiva. Cu ajutorul sau, puteti realiza toate setarile dorite, dar puteti verifica si cei mai importanti indicator – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este foarte bine organizat si dispune de doua cosuri destul de spatioase si flexibile. Aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili, pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole precum oale, tigai, tavi etc. In plus este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Hansa ZIM635PH review

Masina Hansa ZIM635PH dispune de 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Rapid – este un program potrivit pentru vasele cu grad redus de murdarie, avand o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius.
 2. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie. Spala la tempeeatura de 45 de grade Celsius si are o durata de 235 minute.
 3. 1 ora – este un program potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata programului de 60 de minute.
 4. Igienizare – este potrivit pentru igienizarea vaselor, dar si pentru curatarea murdariei intarite, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 200 de minute.
 5. Autocuratare – implica igienizarea interiorului masinii, iar in momentul pornirii trebuie golita masina de vase. Temperatura este de 70 de grade Celsius, iar durata de 145 de minute.

Printre functiile auxiliare regasim:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase  murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3,6 sau 9 ore.

In plus, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 28.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Hansa ZIM635PH este un model de luat in calcul chiar si de catre cei cu un buget mai mic, despre care putem spune ca asigura strictul necesar. Cumparatorii au declarat ca modelul in discutie isi face treaba eficient, este dotata cu cele mai importante programe si este foarte usor de setat. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Hansa ZIM635PH

9.4

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Bine organizata
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *