Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG69410L | Review si Recomandari

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 31 martie 2022 @ 15:57

0
(0)

Sunteti in cautarea unei masini de spalat vase performante si spatioase care sa va scape definitiv de grija vaselor murdare? O propunere foarte interesanta ar putea fi masina de spalat vase Electrolux EEG69410L, un produs dotat cu functii si tehnologii moderne despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Asa ca va invitam sa ramaneti aproape pentru a descoperi toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Electrolux EEG69410L pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 15 seturi, ceea ce o face o alegere excelenta si pentru familii mai numeroase. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica C, inregistrand un consum energetic scazut. Producatorii estimeaza consumul energetic la fiecare 100 de spalari undeva la 76 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva pentru ca setarile dorite sa fie usor de realizat. Dar odata inchisa usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Beam on Floor ce presupune proiectarea direct pe podea a unui fascicul de lumina, culoarea rosie insemnand ca masina spala, iar verde ca a incheiat programul de spalare. Tot la nivelul panoului de control se afla si doi indicatori foarte importanti si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul beneficiaza de niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai voluminoase. Totodata, beneficiaza si de suporturi Soft Grips si Soft Spikes care protejeaza paharele, sustinandu-le eficicent pentru a nu se sparge in timpul spalarii.

Electrolux EEG69410L are la baza 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Quick – este potrivit pentru vase proaspat murdarite, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 30 de minute si consuma 9.5-11.6 litri de apa si 0.52-0.64 kWh energie electrica.
 2. Pre-clatire – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.3-5.3 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.
 3. 1h – este indicat pentru articole prevazute cu murdarie proaspata sau usor uscata, spalarea realizandu-se la temperatura de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.5-12.9 litri de apa si 0.92-1.06 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – este recomandat pentru articole cu murdarie normala, usor uscata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 11.6 – 14.2 litri de apa si 1-1.15 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este ideal epntru articole cu murdarie normala spre intensa, uscata, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 11-13.5 litri de apa si 1.12-1.26 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 11 litri de apa si 0.757 kWh energie electrica.
 7. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 120-170 de minute. Consuma 10.4-13.3 litri de apa si 0.76-1.22 kWh energie electrica.
 8. Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii, fara a adauga vase in interior, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si consuma 9.7-11.8 litri de apa si 0.6-0.73 kWh energie electrica.

De asemenea, beneficiaza si de o serie de functii utile, cum ar fi:

 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare crescand temperatura apei si durata programului.
 • Glass Care – impiedica deteriorarea articolelor delicate, in special, a paharelor. Practic, previne modificarile bruste de temperatura.
 • Extra Hygiene – asigura o buna igienizare vaselor.
 • Air Dry – presupune deschiderea automata a usii la finalul programului pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior.

Mai mult decat atat, puteti conecta masina de spalat vase la Wi-fi, iar prin intermediul aplicatiei mobile My Electrolux Kitchen o veti putea controla si de la distanta. Astfel, veti putea gestiona activitatea ei si veti putea realiza setarile dorite si fara sa fiti prezenti fizic la domiciliu.

In plus, ofera si un mod de functionare silentios, inregistrand doar 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm inaltime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Electrolux EEG69410L este o varianta excelenta pentru cei ce isi doresc un produs de calitate capabil sa atinga performante bune. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care aceasta masina isi face treaba si confirma ca nu au ce sa ii reproseze. Programele sunt foarte variate, functiile auxiliare le completeaza excelent, iar modul de organizare este bine gandit. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux EEG69410L

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe si functii moderne
 • Beam on floor
 • Air Dry

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *