Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 1L38/T – Review si Pareri pertinente

Candy

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 27 martie 2020 @ 7:41

0
(0)

Candy CDI 1L38/T este o masina de spalat vase simpla si foarte accesibila la pret, pregatita sa vina in ajutorul vostru si sa va scape de grija vaselor murdare. Va invitam sa urmariti in acest review pentru a descoperi mai multe detalii utile pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de spalat vase Candy CDI 1L38/T ofera o capacitate de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic rezonbail. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 291 kWh, iar cel de apa 3040 litri.

Fiindca este un model incorporabil, panoul de control se afla in partea superioara a usii pe interior. Interfata este foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt extrem de simplu de erealizat. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri flexibile unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, puteti rabata suportii mobili  pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe. Nu  lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Masina Candy CDI 1L38/T prezinta 5 programe de spalare despre care  vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este special pentru vasele foarte murdare sau cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
 2. Universal – este potrivit pentru spalarile zilnice, pentru vasele cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius.
 4. Rapid – este indicat pentru vase recent murdarie, avand o durata de 29 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius.
 5. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.

Acestor programe de spalare li se alatura si programul de autocuratare ce presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.

In plus, dispune si de o doua functii utile si anume:

 • Express – presupune scurtarea duratei programelor de spalare cu pana  la 25% fara a afecta callitate spalarii.
 • Programare intarziata –  vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

In ceea ce priveste zgomotul produs, modelul analizat inregistreaza cel mult 53 dB.

Modelul analizat masoara 82 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancieme, avand o greutate de 31.6 kg.

Concluzii si Pareri

Masina Candy CDI 1L38/T poate fi o alegere inspirata pentru cei care doresc un model accesibil la pret, dar care  sa isi faca treaba eficient, oferind cele mai importante programe si functii. Clientii sunt de parere ca pentru nevoile lor produsul se descurca eficient, fiind suficient de incapatoare si foarte usor de setat. Programele din dotare acopera cele mai important nevoi, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Candy CDI 1L38/T

9

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Autocuratare
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *