Masina de spalat vase incorporabila Candy CDIH 1L949 | Review si Pareri obiective

Candy

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 19 mai 2022 @ 9:10

Candy CDIH 1L949 este un model de masina de spalat vase incorporabila slim potrivita si pentru bucatarii mai mici. Daca este o optiune inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Candy CDIH 1L949 ofera o capacitate de incarcare de 9 seturi, ceea ce poate fi o alternativa excelenta pentru un cuplu. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica F, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 78 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interata intuitiva si prietenoasa. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul masinii este foarte bine organizat, beneficiind de niste cosuri flexibile. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a putea introduce si articole mai mari. Totodata, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Candy CDIH 1L949 dispune de 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este un program economic potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 298 minute.
  2. Universal – poate fi folosit pentru articoe cu murdarie normala, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar duarata de 115 minute.
  3. Intensiv – este inidcat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Durata programului este de 130 de minute.
  4. Prespalare – este inidcat pentru inmuierea resturilor de murdarie de pe suprafata vaselor. Foloseste apa la temperatura de 45 de grade Celsius, timp de 20 de minute.
  5. Zoom – este indicat pentru murdarie proaspata, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, iar durata de 32 de minute.

Totodata, este prezenta si functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.6 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 36 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Candy CDIH 1L949 este un model simplu, dar eficient pe care il puteti integra cu usurinta si in bucatarii mai mici. Actualii clienti sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile lor declarand ca produsul in cauza este bine organizat, ofera cele mai uzuale programe si nu este galagioasa in timpul functionarii. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun. 

Review pe scurt: Candy CDIH 1L949

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Cele mai uzuale programe
  • Programare intarziata
  • Economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *