Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38651C Review si Recomandari

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 13 iulie 2023 @ 14:10

0
(0)

Beko BDIN38651C este o masina de spalat vase incorporabila extrem de spatioasa si bine organizata, care poate fi aliatul de nadejde pentru a scapa de grija vaselor murdare. Dar pentru inceput, este important sa stiti cateva informatii utile despre produs pentru a putea decide daca este varianta potrivita si pentru nevoile voastre.

Masina de spalat vase Beko BDIN38651C ofera o capacitate impresionanta de 16 seturi, fiind potrivita si pentru o familie mai mare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica B, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 66 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de lustruire se ocupa de buna lustruire a vaselor.

Interiorul include niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde pot fi introduse diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru articole mai mari. De asemenea, nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Beko BDIN38651C cu 8 programe de spalare

Masina include urmatoarele programe:

 1. Quick&Shine – curata si reda stralucirea vaselor folosite de zi cu zi cu un nivel redus de murdarie, in doar 58 de minute.
 2. Aqua Flex – regleaza presiunea apei in cosul inferior si superior pentru reulztatel mai bune la spalare si uscare, indiferent de tipul vaselor. Astfel, la nivelul cosului superior se asigura o spalare delicata, iar la nivelul cosului inferior, o spalare intensiva.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Auto Program – este cel mai flexibil program,fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 5. Intensive – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 6. Mini 30′ – este un program scurt, ce dureaza 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius.
 7. Prewash – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 8. Delicate – este potrivit pentru pahare si alte articole delicate, spalarea realizandu-se la temperatura de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.

De asemenea, beneficiaza si de urmatoarele functii:

 • Steam Gloss – pastreaza paharele si vasele din portelan ca noi adaugand o clatire suplimentara.
 • Fast+ – reduce durata programelor de pana la 3 ori. Acest lucru este posibil prin cresterea temperaturii de spalare, reducand consumul de apa si ajustand presiunea acesteia.
 • Self Dry – usa se deschide automat la finalul programului pentru a permite aerului sa patrunda in interior.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de spalare in functie de programul pe care il aveti.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 40.1 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Beko BDIN38651C este o masina de spalat vase foarte buna ce ofera o ingrijire optima vaselor indiferent de tipul lor. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acesteia si confirma ca se descurca foarte bine. De asemenea, este foarte incapatoare si bine organizata, include functii utile si presupune un consum redus. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38651C

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte spatioasa
 • Economica
 • Gama variata de programe si functii
 • Usor de folosit

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *