Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV45CX01E – Review si Impresii

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 14 mai 2019 @ 13:29

0
(0)

Bosch SPV45CX01E este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu cele mai importante programe pregatita sa vina in ajutorul tau. In continure, vom discuta pe larg tot ceea ce inseamna aceasta masina si vom prezenta pe larg programele si functiile din dotare.

Masina de spalat vase Bosch SPV45CX01E ofera o capacitate relativ mica de 9 seturi, timp in care, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Conform estimarilor producatorilor, aceasta ar consuma anual undeva la 220 kWh energie electrica, respectiv 2380 litri de apa.

Frontal, regasim panoul de control, amplasat in interiorul usii, ce ofera o interfata foarte intuitiva. Tot aici regasim si indicatorul de sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar fie pe suprafata vaselor, fie pe componentele interne ale masinii, in timp ce agentuld e clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri foarte flexibile unde putem adauga cam toate tipurile de vase. Avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. In plus, este prezent si cosul vario unde putem adauga tacamurile.

Un sistem cu totul interesant este Info Light care presupune poriectarea unei lumini rosii pe podea pentru a ne informa daca masina spala sau a terminat de spalat.

Bosch SPV45CX01E are la baza 5 programe de spalare despre care vom discuta mai jos:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius, in timp ce durata este curpinsa intre 90 si 150 de minute, Inregistreaza un consum de 0.7-1.3 kWh energie electrica, respectiv 7-16 litri de apa.
 2. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit penru spalarile zilnice caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 195 de minute, timp in care consuma 0.78 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
 3. Silence – este un program foarte silentios ce poate fi folosit si pe timpul noptii, foarte asemanator cu cel eco. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 235-240 de minute,. Consuma 0.78-0.9 kWh energie electrica.
 4. Spalare rapida – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Este reocmandat pentru spalarile zilnice, inregistrand un consum de 1 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 5. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, inregistrand un consum energetic de numai 0.1 kWh.

Totodata, masina dispune si de cateva functii speciale foarte interesante:

 • Extra uscare – ofera o uscare optima vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario Speed Plus – face posibila reducerea duratei programelor de spalare, fara sa afecteze rezultatele la spalare.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului selectat cu pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Bosch SPV45CX01E este o masina de spalat foarte buna, ce ofera o serie de programe si functii foarte bine gandite. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba eficient si reuseste sa acopere cam toate tipurile de nevoi pe care le-ar avea. Totodata, sustin ca este silentioasa si usor de folosit, iar faptul ca dispune de sistem Info Light i-a fascinat. O reocmanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPV45CX01E

9.2

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Info Light
 • Functii diversificate
 • Cos Vario

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *