Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV24CX00E – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 10 iulie 2019 @ 10:08

0
(0)

Bosch SPV24CX00E este o masina de spalat vase incorporabila destul de simpla din perspectiva dotarilor, dar care reuseste sa isi faca treaba bine. In continuare, va vom prezenta toate informatiile necesare in vederea formarii unei pareri cat mai obiective, astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie.

Masina de spalat vase Bosch SPV24CX00E este prevazuta cu o capacitate mica spre medie de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil.

Fiindca discutam despre un model incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii, pe interior, astfel ca in momentul in care inchideti usa, acesta nu va mai ramane vizibil. Pentru a fi la curent cu stadiul masinii – daca spala sau daca a terminat de spalat, a fost implementat sistmeul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea. Tot la nivelul panoului de control se afla si cei doi indicatori – pentru sare si pentru agentul de clatire. Va reamintim ca sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili putem beneficia de si mai mult spatiu pentru a adauga tavi, tigai, oale etc. Mai mult decat atat, bratul dublu de pulverizare Duo Power se ocupa cu distribuirea uniforma a apei in interiorul masinii, curatand eficient si uniform vasele.

Bosch SPV24CX00E are la baza 4 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – asigura o spalare optima vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 125-135 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
  2. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vasele cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute, timp in care consuma 0.78 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
  3. Pahare – ofera o spalare delicata vaselor sensibile la temperaturi ridicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa a apei. Dureaza 85-90 de minute si consuma 11-13 litri de apa, respectiv 0.75-0.8 kWh energie electrica.
  4. Spalare rapida – este un program ce are o durata de doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grad eCelsius. Inregistreaza un cosnum de 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.

Totodata, este important de stiut faptul ca acest model presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand numai 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime,44.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 29 kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SPV24CX00E este o masina de spalat vase destul de simpla, fiind dotat cu un numar redus de programe, dar care in general este eficienta. Cumparatorii sustin ca le este de foarte mare ajutor acest aparat fiindca i-a scapat de grija vaselor murdare, fiind silentioasa si suficient de incapatoare pentru nevoile lor. In plus, apreciaza existenta sistemului Info Light si sunt de  parere ca raportul calitate/pret este unul rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Bosch SPV24CX00E

8.9

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

8.2/10

Pret

8.8/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Sistem Info Light
  • Functionare silentioasa
  • Cosuri flexibile

Pareri Contra

  • Numar redus de functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *