Masina de spalat vase Bosch SPS25CI07E, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Inox

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 11 martie 2019 @ 8:11

0
(0)

Bosch SPS25CI07E este o masina de spalat vase ce face parte din seria a doua a electrocasnicelor Bosch fiind prevazuta cu cele mai importante programe reusind astfel sa indeparteze eficient murdaria. Nu este cea mai dotata masina, insa cu siguranta se va descurca doar cu ceea ce are in dotare la momentul de fata. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile despre acest model de masina de spalat vase!

Masina de spalat vase Bosch SPS25CI07E dispune de o capacitate mica spre medie, de 9 seturi, timp in care, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 280 kW, iar cel de apa la 2380 litri.

Bosch SPS25CI07E displayPentru ca discutam despre un model independent, panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, ceea ce ne va permite sa monitorizam oricand timpul ramas pana la finalizarea programelor. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si de pe componentele interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire ofera o lustruire optima vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri destul de flexibile, ce ne permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii articolelor precum tigai, oale, tavi si asa mai departe, putem rabata suportii mobili din plastic. In plus, datorita sistemului Aqua Stop,  masina ofera o functionare cat se poate de sigura, prevenind eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa.

Masina Bosch SPS25CI07E prezinta 5 programe, dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, insa acestea trebuie sa fie, totusi, destul de rezistente, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare a apei.
  2. Auto – este cel mai flexibil program si poate fi folosit in aproape orice situatie, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  4. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  5. 1h – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vasele recent murdarite.

Ca si functii speciale, aparatul a fost prevazut cu functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand la spalare maxim 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 45 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

In principiu, Bosch SPS25CI07E este o masina relativ simpla, dar care se descurca eficient, fiind prevazuta cu cele mai importante programe. In general, actualii cumparatori sunt multumiti de modul in  care aceasta masina isi face treaba si sustin ca programele din dotare sunt bine gandite. In plus, este usor de folosit, iar faptul ca o pot programa pentru a incepe spalarea la o anumita ora reprezinta pentru ei un plus. Considera raportul calitate/pret rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPS25CI07E

9

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Pret

8.6/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Programare intarziata
  • Sistem AquaStop
  • Display vizibil in timpul spalarii

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *