Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV24AX01E Serie 2 : Review si Pareri pertinente

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 14 ianuarie 2021 @ 7:28

0
(0)

Bosch SMV24AX01E este un model de masina de spalat vase ce face parte din seria 2 a electrocasnicelor Bosch fiind dotata cu cele mai folosite programe de spalare. Reprezinta o varianta destul de accesibila la pret, cu dotari de baza care isi face treaba eficient.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV24AX01E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 290 kWh, iar cel de apa la 3300 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de contro se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind foarte simplu de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole voluminoase. In plus, regasim si suport pentru pahare si cos pentru tacamuri.

Bosch SMV24AX01E dispune de 4 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
  2. Eco – este cel mai economic program fiind indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  3. 1h – este un program destul de scurt, ce dureaza o ora, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potivit pentru vase recent murdarite.
  4. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vasleor.

In ceea ce priveste zgomotul produs in timpul spalarii, nivelul acestuia este unul decent, inregistrand 50 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, alaturi de o greutate de 30 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Bosch SMV24AX01E este o masina simpla, dar care se descurca eficient, fiind o optiune convenabila si pentru cei cu un buget mai redus. Cumparatorii sustin ca desi nu dispune de foarte multe programe, totusi, isi face treaba eficient, programele din dotare fiind potrivite pentru cele mai frecvente nevoi. De asemenea, este suficient de spatioasa si usor de folosit, un real ajutor in locuinta. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV24AX01E

9.1

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Destul de spatioasa
  • Usor de programat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *