Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIS38120Q Review si Pareri utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 19 ianuarie 2023 @ 18:51

Beko BDIS38120Q este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu o gama variata de programe. Ofera un mod de functionare economic si silentios, insa mai multe informatii utile discutam in continuare.

Masina de spalat vase Beko BDIS38120Q este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 11 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE. Astfel, inregistreaza un consum energetic de 87 kWh la fiecare 100 de spalari.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata intuitiva. Astfel, setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara include doua cosuri flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, boluri etc. Totodata, sunt prezente si suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Beko BDIS38120Q cu 7 programe de spalare

 1. Auto – este un program flexibil controlat de senzori, fiind activ atat cel de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura alterneaza intre 40-65 de grade Celsius.
 2. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare, dar si rezistente, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius folosind o presiune ridicata.
 4. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este recomandat pentru articole delicate, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta a apei.
 6. Quick & Shine – asigura o spalare rapida si o lustruire buna vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius.
 7. Aquaflex – este recomandat pentru spalarea combinata a vaselor astfel ca in cosul superior vor fi asezate vasele delicate, iar in cel inferior tavile si cratitele.
 8. Mini 30 – este un program scurt care dureaza doar 30 de minute timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius.

De asemenea, include si alte functii utile:

 • Aquaintense – ajuta la spalarea intensiva a vaselor amplasate in cosul inferior.
 • Half Load – presupune incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – amana ora de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 45 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 30.2 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDIS38120Q este un model bine dotat si organizat ce asigura o ingrijire eficienta vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acesteia, iar din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna. Apreciaza gama variata de programe, modul de compartimentare, dar si pentru faptul ca vasele sunt spalate si uscate eficient. Astfel, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Beko BDIS38120Q

9.6

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Bine organizata si flexibila
 • Gama variata de programe
 • Economica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *