Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38644D Review si Recomandari

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 20 aprilie 2023 @ 15:05

0
(0)

Beko BDIN38644D este o vairnata de masina de spalat vase foarte spatioasa si bine organizata ce asigura o spalare eficienta. Va poate ajuta sa scapati numaidecat de grija vaselor murdare, dar pentru inceput va invitam sa descoperiti in continuare toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Beko BDIN38644D pune la dispozitie o capacitate impresionanta de 16 seturi, ideala pentru o familie numeroasa. De asemenea, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari 77 kWh.

Fiind o masina incorporabila, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata foarte prietenoasa. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul include niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase precum boluri, tigai, tavi etc. Nu lipsesc nici suportul pentru pahare Soft Touch si sertarul pentru tacamuri.

Beko BDIN38644D cu 8 programe

Masina include urmatoarele programe:

 1. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei este cuprinsa intre 40 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 110-198 de minute. Consuma 9.4-12.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 2. AquaFlex – este recomandat pentru spalari de zi cu zi, durata programului fiind de 219 minute, timp in care consuma 19 litri de apa si 1.53 kWh energie electrica.
 3. Intensive – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 187 minute si consuma 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului si este ideal pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 236 minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.768 kWh energie electrica.
 5. Delicate – este excelent pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Are o durata de 120 de mintue si consuma 14.4 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 6. Quick&Shine – spala si lustruieste eficient vasele, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 58 de minute si consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 7. Mini – este un program scurt, indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de doar 35 de grade Celesius. Are o durata de 30 de minute si consuma 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 8. Prewash – permite inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Mai mult decat atat, include si cateva functii cum ar fi:

 • Igienizare – asigura o buna igienizare vaselor.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Steam Gloss – ofera o buna lustruire vaselor.
 • Fast+ – scurteaza durata programelor de spalare.

Modelul in discutie masoara 81.8 cm inaltime, 59 cm latime si 55 cm adancime alaturi de o greutate de 40 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDIN38644D este un model bine dotat ce ofera o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si confirma ca spala bine vasele. Apreciaza capacitatea faorte generoasa, precum si modul economic de functionare. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko BDIN38644D

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe
 • Capacitate mare
 • Economica
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *