Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV6ZMX23E Review si Pareri

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 22 decembrie 2022 @ 14:23

0
(0)

Bosch SPV6ZMX23E este o masina de spalat vase incorporabila dotata cu functii moderne ce asigura o buna ingrijire vaselor. Chiar daca este un model deosebit, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile necesare.

Masina de vase Bosch SPV6ZMX23E prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa C. Astfel, consumul energetic inregistrat este unul mic, de doar 188 kWh pe an.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata foarte prietenoasa. Dar, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizbile, drept pentu care a fost integrat sistemul Time Light. Acesta presupune proiectarea duratei programelor direct pe podea. La nivelul panoului de control putem gasi si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigura o buna lustruire.

Cavitatea interioara beneficiaza de cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Puteti rabata suportii mobili din plastic si obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase. Totodata, sunt prezente suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Bosch SPV6ZMX23E cu 6 programe de spalare

Printre programele masinii, se numara:

 1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare alterneaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius folosind si o presiune ridicata.
 4. Express 60 – este un program scurt, indicat pentru incarcaturi mixte, temperaura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Silence – este un program silentios recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 6. Favourite – implica memorarea programului cel mai des utilizat impreuna cu functia dorita.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, amintim de:

 • Speed Perfect+ – scurteaza programele cu 15-75%.
 • Zona intensiva – este potrivit atunci cand aveti incarcatura mixta, masina spaland diferentiat vasele.
 • Uscare Extra – optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – implica amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Wi-fi – presupune controlarea masinii direct de pe telefon folosind aplicatia mobila.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Bosch SPV6ZMX23E este o masina de spalat vase cu functii moderne care asigura o curatare eficienta si o uscare optima. Cumparatorii sunt incantati de felul in care aceasta se descurca si sustin ca i-a scapat definitiv de grija vaselor murdare. Este foarte bine orgnaizata la interior, silentioasa si economica, exact ceea ce cautau. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SPV6ZMX23E

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii variate
 • Economica
 • Silentioasa
 • Wi-fi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *