Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38521Q | Review si Sfaturi utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 20 februarie 2022 @ 12:36

Beko BDIN38521Q este o masina de spalat vase spatioasa si eficienta dotata cu o gama variata de programe pentru a acoperi orice fel de nevoi.Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Beko BDIN38521Q pune la dispozitie o capacitate de incarcare generoasa de 15 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru familii mai mari. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica E, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic la fiecare 100 de spalari undeva la 97 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe inteirorul usii oferind o interfata intuitiva, astfel incat toate setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire care va vor atentiona cand este nevoie de adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine spatiu suficient pentru a adauga si articole voluminoase precum boluri, oale, tigai etc. Nu lipsesc nici cosul setarul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Beko BDIN38521Q prezinta 8 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este un program flexibil controlat in totalitate de senzori, fiind activ atat cel de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 40-65 de grade Celsius.
 2. Prespalare – vizeaza inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare, dar si rezistente, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este indicat pentru articole delicate, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius impreuna cu o presiune redusa a apei.
 6. Quick & Shine – asigura o spalare rapida si o lustruire optima a vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius.
 7. Mini 30 – este un program scurt ce dureaza doar 30 de minute timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius.
 8. Aquaflex – este potrivit pentru spalarea combinata a vaselor astfel ca in cosul superior vor fi asezate vasele delicate, iar in cel inferior tavile si cratitele.

In plus, prezinta si o serie de functii utile:

 • Fast+ – reduce durata programelor de spalare.
 • Time Delay – permite amanarea programului de spalare cu pana la 24 de ore.
 • Extra Drying – optimizeaza uscarea vaselor.
 • Hygiene intense – ofera o buna igienizare vaselor.

In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 37.4 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Beko BDIN38521Q este o masina de spalat vase bine dotata prevazuta cu o gama variata de programe si functii pentru o ingrjire optima vaselor. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de acest produs despre care sustin ca isi face treaba eficient. Este spatioasa si bine organizata, dispune de multe programe si functii si asigura un mod de functionare silentios. Este exact ceea ce aveau nevoie si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Beko BDIN38521Q

9.6

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Bine organizata
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *