Masina de spalat vase Beko DFS05024W | Review si Sfaturi utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 23 decembrie 2021 @ 10:25

0
(0)

Beko DFS05024W este un model de masina de spalat vase slim care poate fi integrata cu usurinta si in bucatarii mai mici. Mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Beko DFS05024W prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi, fiind potrivita pentru un cuplu sau chiar o familie cu un copil. Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind un acces facil. Prezinta o interfata foarte intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Insa, nu dispune si de display care sa afiseze durata programelor. Pe de alta parte, este prevazut cu doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agetnul de clatire.Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigura o buna lustruire vaselor.

Interiorul este prevazut cu doua cosuri flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabtand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai voluminoase. In plus, beneficiaza si de cos de tacamuri foarte flexibil.

Beko DFS05024W prezinta 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  2. Intensiv – este potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
  3. Normal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
  4. Quick & Shine – asigura o spalare rapida vaselor cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
  5. Mini – este un program scurt, potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.

Referitor la functiile auxiliare, amintim de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore, dar si de functia de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza ce mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 36.1 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko DFS05024W este un model prevazut cu cele mai importante programe ce asigura o spalare optima. Clientii au declarat ca pentru nevoile sale, modelul in discutie a fost alegerea potrivita, fiindca nu ocupa mult spatiu, este bine organizata si silentioasa. Recomanda si altor utilizatori produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko DFS05024W

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Cele mai importante programe
  • Programare intarziata
  • Incarcare la jumatate

Pareri Contra

  • Lipsa display pentru verificarea duratei programelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *