Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421 | Review si Pareri utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 13 ianuarie 2022 @ 12:21

Beko DIN36421 este o masina de spalat vase incorporabila ce pune la dispozitie o capacitate de incarcare generoasa si o serie de programe utile despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuare unde va vom prezenta mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Beko DIN36421 prezinta o capacitate de incarcare de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai muti membri.  Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta prezinta o interfata foarte intuitiva, ceea ce va permite sa realizati toate setarile dorite extrem de usor.

Cavitatea interioara dispune de doua cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru oale,tigai, tavi etc. De asemenea, beneficiaza si de cos special pentru a adauga tacamurilor, respectiv suport pentru pahare si cesti.

Beko DIN36421 prezinta 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 205 minute si consuma 12.9 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 2. Automat – este cel mai flexibil program si este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Astfel, durata variaza intre 100-170 de minute, iar consumul intre 12.2-15.8 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 120 de minute, timp in care cosnuma 17.6 kWh litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Cesius, iar durata de 58 de minute. Consuma 11.8 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 5. Mini – este un progam scurt, ce dureaza doar 30 minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – permite inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Dureaza 15 minute si consuma 4.2 litri de apa.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, amintim de:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Time Delay – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pan ala 3 ore.
 • Tablete – optimizeaza programul de spalare daca va fi folosit detergent tip tablete.

In plus, fiindca odata inchisa usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, a fost implementat LED Spot care proiecteaza pe parodseala un indicator LED care va fi aprins cat timp masina spala.

De asemenea, modul de functionare este unul destul de silentios inregistrand maxim 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 34.3 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko DIN36421 este un model rezonabil ca pret, prevazut cu cele mai uzuale programe si functii ce asigura o spalare eficienta vaselor. Cumparatorii care au oferit recenzii sustin ca spala si usuca bine vasele, programele sunt destul de bine gandite, iar cavitatea interioara este una foarte spatioasa. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421

Review pe scurt: Beko DIN36421

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate generoasa
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Spot LED

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *