Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X : Review si Pareri pertinente

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 2 iulie 2020 @ 8:16

0
(0)

Whirlpool WSFC 3M17 X este un model de masina de spalat vase slim, ce se poate integra foarte bine si in bucatarii mai mici. Insa, inainte de toate, va propun sa urmariti acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X pune la dispozitia utilizatorului o capacitate pe care o consideram medie, de 10 seturi, timp in care, face parte din clasa de eficienta energetica A+, oferind astfel un consum energetic rezonabil. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii au venit si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 238 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind astfel posibilitatea de a verifica oricand durata programelor. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire este eficient pentru lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri extrem de flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole precum oalele, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, este prezent si suportul pentru tacamuri la nivelul carora li se va oferi acestora o ingrijire optima.

Whirlpool WSFC 3M17 X cavitate interioara

Whirlpool WSFC 3M17 X prezinta 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie. Detine o durata de patru ore si un consum de 9 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program flexibil, fiind activ ambii senzori: cel de incarcare, dar si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre o ora si 20 de minute si trei ore. Consuma 7-14 litri de apa, respectiv 0.7-1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Prezinta o durata de doua ore si 40 de minute si un consum de 17 litri de apa, respectiv 1.3 kWh energie electrica.
 4. Cristale – este ideal pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Detine o durata de o ora si 40 de minute si un consum de 12 litri de apa, respectiv 1 kWh energie electrica.
 5. Rapid 30′ – ofera o spalare rapida vaselor cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de doar 30 de minnute. Inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este utilizat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie timp de 10 minute.

In acelasi timp, prezinta si cateva functii speciale interesante:

 • Igienizare – vizeaza igienizarea eficienta a vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire. In plus, adauga si un cilu de spalare cu actiune antibacteriana.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – implica amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • Tablete – optimizeaza programul de spalare daca folositi detergent tip tableta.
 • Blocare taste – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

In plus, este o masina destul de silentioasa care in timpul functionarii inregistreaza maxim 47 dB.

Dimensiunile masinii Whirpool sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm inaltime, cantarind 39.5 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X poate fi o alternativa interesanta de luat in calcul, ce asigura o spalare eficienta vaselor. Clientii actuali au declarat ca masina se descurca foarte bine, fiind usor de programat, iar functiile din dotare acopera toate nevoile pe care le au. In plus, este si destul de silentioasa, astfel ca in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSFC 3M17 X

9.4

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Functii variate
 • Cos superios usor de reglat
 • Display vizibil

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *