Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WA++ – Review si Sfaturi utile

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 23 aprilie 2020 @ 20:32

Heinner HDW-FS6006WA++ este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, ce pune la dispozitie cele mai importante programe pentru o spalare optima a vaselor. Poate fi o alternativa inspirata si pentru cei cu un buget mai mic, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WA++ este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 258 kWh, iar cel de apa la 3360 litri.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind acces oricand. Interfata este una foarte simpla, insa nu dispune de display. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea pevine depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Dispune de suport pentru tacamuri, dar si pentru pahare, oferindu-le o ingrijire optima.

Heinner HDW-FS6006WA++ interior

Heinner HDW-FS6006WA++ are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Are o durata de 15 minute, timp in care cosnuma doar 4.5 litri de apa si 0.02 kWh energie electrica.
 2. Rapid 30 min – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute si este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. Consuma 0.9 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicate – este ideal pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.  Dureaza 74 de minute, timp in care consuma 0.95 kWh energie electirca si 15.7 litri de apa.
 4. Eco – este cel  mai economic program, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, il face potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie. Dureaza 165 de minute si consuma 0.9 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50 min – dureaza 50 de minute si este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 1.35 kWh si 12.7 litri de apa.
 6. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune  mare. Dureaza 117 minute si consuma 1.61 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina este prevazuta cu functia de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare, dar si cu functia de programare intarziata ce face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu 3,6 sau 9 ore.

Nivelul de zgomot inregistrat este de 52 dB, un nivel rezonabil.

DImensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 42.4 kg.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS6006WA++ poate fi o alegere convenabila, ce asigura o spalare optima vaselor, indiferent de nivelul de murdarie. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie, fiind destul de incapatoare si economica. Programele sunt bine gandite, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS6006WA++

9.2

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.1/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe bine gandite
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *