Masina de spalat vase incorporabila Neff S513I60X3E : Review si Recenzii

Neff

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 25 mai 2020 @ 13:04

0
(0)

Neff S513I60X3E este o masina de spalat vase performanta, precum majoritatea produselor Neff, care nu fac niciodata rabat de la calitate si care ofera utilizatorului o experienta buna. Poate fi o alternativa extrem de buna, insa as vrea sa va prezint mai multe informatii utile in continuare pentru a verifica daca produsul este in concordanta cu nevoile voastre.

Masina de spalat vase Neff S513I60X3E pune la dispozitie o capacitate destul de mare, de 13 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai multi membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand astfel un consum energetic redus. In plus, conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 262 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Panoul de control este prevazut cu o interfata foarte prietenoasa, fiind amplasat pe interiorul usii. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light, ce proiecteaza pe podea o luminita de culoare rosie, informandu-ne astfel daca masina a terminat de spalat sau inca mai spala. In plus, tot la nivelul panoului de control regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Neff S513I60X3E display

Interiorul este unul spatios si flexibil, putand fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, exista posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase. In plus, regasim si cos special pentru tacamuri si suport pentru pahare si cesti. Cosul superior se poate regla pe inaltime in functie de cele trei trepte disponibile, pentru a incapea si articolele mai inalte.

Neff S513I60X3E interior

Neff S513I60X3E are la baza 6 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este indicat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 2:35-2:45 ore, iar consumul intre 1.5-1.6 kWh enerige electrica si 12-15 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Dureaza 1:30 – 2:40 ore si consuma 0.95-1.6 kh energie electrica si 7-18 litri de apa. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, fiind eficient in orice situatie.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 30 de minute si consuma 0.9-0.93 kWh energie electrica, respectiv 9.5 litri de apa,
 4. Delicate – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza 1:25 – 1:30 ore si consuma 0.85-0.9 kWh energie electrica si 11-14 litri de apa.
 5. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

De asemenea, beneficiaza si de o serie de functii auxiliare utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Vario speed plus – presupune reducerea duratei programelor fara a afecta calitatea spalarii.
 • Intensive zone – implica spalarea intensiva la nivelul unui cos, in timp ce in restul maisnii de spalat, presiunea va fi normala.
 • Extra Dry – optimzieaza procesul de uscare al vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Easy clean – presupune igienizarea interiorului folosind detergent special in acest sens.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de functionare inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 34.3 kg.

Concluzii si Pareri

Neff S513I60X3E poate fi de departe o alegere inspirata, ce asigura o curatare si o igienizare eficienta vaselor indiferent de tipul lor. Cumparatorii actuali sunt extrem de incantati de alegerea facuta si sustin ca masina functioneaza impecabil. Este spatioasa, economica, iar functiile foarte variate, astfel incat de fiecare data face o treaba foarte buna. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Neff S513I60X3E

9.8

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de functii
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Sistem Info Light

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *