Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E – Review si Pareri pertinente

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 27 august 2019 @ 10:23

Bosch SMI46KS00E este o masina de spalat vase incapatoare si economica, putand constitui o alternativa interesanta. Isi face treaba eficient, insa va propunem sa descoperiti mai multe detalii despre ea in continuarea acestui material.

Masina de spalat vase Bosch SMI46KS00E este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 262 kWh, iar cel de apa de 2100 litri.

Fiindca este un model partial incorporabil, panoul de control ramane vizibil dupa integrarea masinii in mobila. Acesta prezinta o interfata foarte intuitiva si un display ce permite monitorizarea timpului ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea acestora.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri incapatoare si flexibile. Putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii oalelor, cratitelor si tigailor. De asemnea, prezinta si un cos special pentru adaugarea tacamurilor, la nivelul carora, li se va asigura o ingrijire optima.

Sistemul de siguranta Aqua Stop ofera o functionare sigura chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un conslector la baza masinii intrerupand alimentarea cu apa in cazul in care este detectata o eventuala problema.

Bosch SMI46KS00E detine 6 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 130-140 de minute, iar consumul intre 10-14 litri de apa si 1.35-1.45 kWh energie electrica.
  2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 45-65 de grade Celsiua, in timp ce durata alterneaza intre 105-165 de minute. Inregistreaza un consum de 5-16 litri de apa si 0.9-1.3 kWh energie electrica.
  3. Eco – este cel mai economic program fiind potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 minute si consuma 0.92 kWh energie electrica si 7.5 litri de apa.
  4. Glass – este ptorivit pentru articole delicate, chiar si pahare. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, durata de 85-95 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 0.8-0.85 kWh energie electrica.
  5. Turbo speed – este un program foarte scurt, de doar 20 de minute la temperatura de 60 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare si presupune un consum de 8 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
  6. Spalare rapida – este un program cu durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii utile:

  • Extra-uscare – asigura o uscare optima a vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
  • Vario speed plus – permite reducerea duratei programelor de spalare.
  • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.
  • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.

De asemenea, pot confirma faptul ca este un model destul de silentios, inregistrand in timpul spalarii cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de 43 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI46KS00E este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, iar acest lucru se datoreaza senzorilor speciali, dar si gamei variate de programe si functii. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba declarand ca spala excelent vasele. Deopotriva, apreciaza capacitatea generoasa, dar si consumul redus, doua aspecte deosebit de importante. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raprotul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Bosch SMI46KS00E

9.5

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Gama variata de programe si fucntii
  • Eficienta energetica
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *