Masina de spalat vase Bosch SMS46AW00E – Review si Pareri obiective

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 30 iulie 2019 @ 13:34

Bosch SMS46AW00E este o masina de spalat vase prevazuta cu o serie de programe si functii utile, capabila sa asigure o ingrijire corespunzatoare vaselor. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Bosch SMS46AW00E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 290 kWh, iar cel de apa de 3300 litri.

Fiindca este un model independent, panoul de control este localizat pe exteriorul usii, astfel ca putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acesteia este una foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Bosch SMS46AW00E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri destul de incapatoare si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Cosul superior se poate ajusta pe inaltime, in functie de inaltimea articolelor introduse. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura o ingrijire corespunzatoare.

Sistemul Aqua Stop asigura o functionare sigura, constand intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, prevenind eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa.

Bosch SMS46AW00E prezinta 6 programe de spalare despre care vom discuta pe larg:

  1. Intensiv – este recomandat pentru spalarea vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, tempereatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, timp in care consuma 12-15 litri de apa, respectiv 1.4-1.5 kWh energie electrica.
  2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Din acest motiv, temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar consumul intre 9-19 litri de apa, respectiv 1-1.6 kWh energie electrica.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 210 minute, timp in care consuma 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
  4. Pahare – este ideal pentru articolele sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 90 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 0.9-0.95 kWh energie electrica.
  5. 1 h – are o durata de 60 de minute  si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile zilnice, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  6. Scurt – dureaza numai 29 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare.

Totodata, prezinta si doua functii foarte utile, precum:

  • Vario Speed – permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 40%.
  • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza cel mult 48 dB, o valoare insuficienta pentru a crea un rol disconfort acustic.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 45 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMS46AW00E este o masina de spalat vase care se descurca eficient, beneficiind de cele mai importante programe. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca isi face treaba eficient, asa cum se asteptau. Programele din dotare sunt destul de bine gandite, iar masina este silentioasa si usor de folosit. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Bosch SMS46AW00E

9.2

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Programare intarziata
  • Sistem Aqua Stop
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *