Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX03E – Review detaliat

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 4 martie 2019 @ 7:08

BOSCH SMV24AX03E este o masina de spalat vase care, din punctul meu de vedere, acopera nevoile de baza, reusind sa te scape definitiv de problema vaselor murdare. As vrea sa va prezint cateva informatii utile despre produs, iar ulterior, va ramane la latidudinea voastra daca este  modelul pe care il cautati si care va satisface integral nevoile.

Masina de spalat vase BOSCH SMV24AX03E prezinta o capacitate medie de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 290 kWh, in timp ce consumul de apa este de aproxmimativ 3300 litri.

Pentru ca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, astfel ca in timpul spalarii nu va ramane vizibil. Fiindca nu putem monitoriza stadiul masinii sau timpul de spalare ramas, producatorii s-au gandit sa contracareze acest inconvenient si au implementat sistemul Info Light care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, astfel incat sa putem sti atunci cand masina functioneaza sau a terminat spalarea. Interfata acestuia este foarte intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de programe. In plus, tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Va reamintim ca sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor, indeosebi celor realizate din sticla.

Interiorul este organizat cu ajutorul celor doua cosuri suficient de incapatoare si foarte flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In plus, atunci cand avem nevoie de mai mult spatiu pentru introducerea tigailor, oalelor, tavilor si asa mai departe, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamurilor, acolo unde li se va oferi acestora o ingrijire atenta.

BOSCH SMV24AX03E presupune un mod de functionare cat se poate de sigur, iar acest  lucru se datoreaza sistemului Aqua Stop. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor oferind protectie ridicata impotriva pagubelor pe care le-ar putea produce apa. In plus, tehnologia pentru protectia sticlei are rolul de a deduriza constant apa prevenind astfel coroziunea sticlei.

Masina este dotata cu motor Eco Silence Drive asigurand o rezistenta foarte buna in timp, dar si o functionare destul de silentioasa, in acest sens, inregistrand 50 dB.

Totodata, aparatul dispune de 4 programe de spalare, si anume:

  1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, cum ar fi tigai, oale etc, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei.
  2. Normal – este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  4. 1h – poate fi folosit pentru vase recent murdarite, caci este un program relativ scurt, cu o durata de doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius.

Modelul in discutie masoara 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 30 de kg.

Concluzii si Pareri

In principiu, BOSCH SMV24AX03E este o masina de spalat vase practica, ce asigura strictul necesar, chiar daca nu dispune de foarte multe programe si functii. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca, in general, isi face treaba bine, este usor de folosit si silentioasa. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este rezonabil.

Review pe scurt: BOSCH SMV24AX03E

8.8

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

8.5/10

Pret

8.2/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Cosuri flexibile
  • Sistem Info Light
  • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

  • Lipsa functii auxiliare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *