Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIS48E041Q Review si Pareri

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 29 iunie 2023 @ 9:58

0
(0)

Beko BDIS48E041Q este un model de masina de spalat vase incorporabil, ce ofera o gama variata de programe pentru o ingrijire optima vaselor. Dar pentru inceput, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile despre produs pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Masina de spalat vase Beko BDIS48E041Q pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 59 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Pune la dispozitie o interfata simpla si prietenoasa, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si doi indicatori importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor din sticla, iar sarea impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Puteti rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Sunt prezente si setarul pentru tacamuri si suportul pentru pahare Soft Touch.

Beko BDIS48E041Q cu 8 programe

Masina are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40 si 65 de grade Celsius.
 2. Aqua Flex – este indicat pentru incarcaturi mixte.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole foarte murdare, dar si rezistente, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. Eco – este cel mai eficient  program din punct de vedere energetic, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie.
 5. Pahare – este recomandat pentru articole sensibile, ce se pot deteriora usor. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar presiunea apei scazuta.
 6. Quick & Shine – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 7. Mini 30 – este un program potrivit pentru articole cu grad scazut de murdarie, temperatura apei fiind de doar 35 de grade Celsius.
 8. Prespalare – este indicat pentru a inmuia murdaria uscata de pe vase.

In acelasi timp, include si alte functii:

 • Igienizare – igienizeaza eficient vasele.
 • Fast+ – scurteaza durata programelor mentinand performante bune la spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Deschidere automata a usii – usa se deschide automat la finalul programului, permitand fluxului de aer sa patrunda in interior.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, adaptand resursele necesare.

Modelul  in discutie masoara 81.8 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind 33.2 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDIS48E041Q este un model bine dotat si organizat ce poate oferi o ingrijire eficienta vaselor. Clientii sunt multumiti de ea si confirma ca spala foarte bine vasele. Este bine organizata, flexibila, iar programele din dotare le acopera excelent nevoile. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko BDIS48E041Q

9.7

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Economica
 • Programe variate
 • Usor de setat
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *