Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX : Review si Pareri pertinente

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 9 noiembrie 2020 @ 15:37

0
(0)

Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX este un model foarte spatios si eficient ce reuseste sa asigure o spalare optima vaselor. Poate constitui o alternativa foarte interesanta, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Electrolux ESF8635ROX pune la dispozitie o capacitate generoasa de 15 seturi ceea ce o face excelenta si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in cea mai perforamnta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 241 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Frontal, se afla panoul de control amplasat pe exteriorul usii, ceea ce va permite sa monitorizati oricand durata programelor in derulare. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si foarte flexibile unde pot fi introduse toate tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole voluminoase. De asemenea, beneficiaza si cos special pentru tacamuri si suport pentru pahare.

Electrolux ESF8635ROX interior

Electrolux ESF8635ROX dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articolele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Detine o durata de 225 minute.
 2. Auto –  este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei variind intre 45-70 de grade Celsius. Dureaza 40-154 de minute, timp in care consuma 7-14 litri de apa si 0.6-1.6 kWh energie electrica.
 3. FlexiWash – implica spalarea in mod diferentiat in functie de cos. In cosul inferior temperatura apei este de 65 de grade Celsius, presiunea fiind mai mare. La nivelul cosului superior, spalarea se va realiza la temperatura de 50 de grade Celsius, folosind apa la presiune normala. Durata este de 156 de minute si poate fi scurtat cu 15 minute, in funcite de incarcatura. Consuma 14-16 litri de apa si 1.02-1.5 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Dureaza 160-170 de minute si consuma 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.7 kWh energie electrica, fiind activ senzorul de incarcare.
 5. Delicat – este potrivit pentru spalarea articolelor delicate, la temperatura de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza 90 de minute, timp in care consuma 12-14 litri de apa, respectiv 0.7-0.9 kWh energie electrica.
 6. Scurt – este un program cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius.

In acelasi timp, prezinta si cateva functii foarte utile:

 • Air Dry – presupune deschiderea automata a usii dupa finalizarea programului pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior si sa usuce eficient vasele.
 • Time Manager – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 50%.
 • XtraDry – optimizeaza uscarea vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimei clatiri.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.6 cm latime si 61 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Electrolux ESF8635ROX este o masina de spalat vase foarte buna, ce spala si usuca eficient vasele indiferent de tipul lor sau de gradul de murdarie. Cumparatorii sunt foarte multumita de alegerea facuta si declara ca masina functioneaza impecabil, este foarte spatioasa, dar in acelasi timp si foarte economica. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux ESF8635ROX

9.7

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate foarte mare
 • Foarte economica
 • Air Dry
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *