Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552WE++ Review si Pareri pertinente

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 2 martie 2023 @ 14:20

0
(0)

Heinner HDW-FS4552WE++ este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret ce pune la dispozitie cele mai uzuale programe. Poate fi o solutie eficienta cu care sa scapati de grija vaselor murdare, insa mai multe informatii utile vom discuta imediat.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552WE++ ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete enegetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 76 kWh.

Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Ofera o interfata prietenoasa astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. De asemenea, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire ofera o buna lustruire vaselor.

Heinner HDW-FS4552WE++ review

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Nu lipsesc nici suportii pentru pahare si cosul de tacamuri.

Heinner HDW-FS4552WE++ cu 5 programe de spalare

Masina include urmatoarele programe de spalare:

  1. Rapid 30′ – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Dureaza doar 30 de minute si consuma 10.2 litri de apa si 0.67 kWh energie electrica.
  2. Delicat – este indicat pentru vase putin murdare si delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 13 minute si consuma 0.8 kWh energie electrica si 14.1 litri de apa.
  3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata programului de 3 ore si 18 minute. Consuma 0.75 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
  4. Super 50′ – este un program scurt, ce dureaza 50 de minute, timp in care consuma 0.95 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
  5. Intensiv – este recomandat pentru articole pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza o ora si 57 de minute si consuma 1.55 kWh energie electrica si 17.8 litri de apa.

De asemenea, include si functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii si functia de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Dimensiunile acestei masini sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 59.8 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552WE++ este un model simplu, dar eficient ce va poate scapa de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba sustinand ca spala foarte bine vasele. Este bine organizata, programele din dotare sunt bine gandite, iar consumul inregistrat este unul scazut. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS4552WE++

9.4

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Programe uzuale
  • Eficienta energetica
  • Usor de setat

Pareri Contra

  • Lipsa display

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *