Bosch SGV2ITX22E Review si Pareri despre masina de spalat vase incorporabila cu ExtraDry

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 7 iulie 2022 @ 17:04

0
(0)

Bosch SGV2ITX22E este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu cele mai importante programe si functii utile. Daca este o varianta inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Bosch SGV2ITX22E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE. La fiecare 100 de spalari masina inregistreaza doar 92 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe interiorul usii si ofera o interfata foarte intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea care ne va tine la curent daca masina mai spala sau a terminat programul.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii  mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si boluri, tigai, oale etc. In plus, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

Bosch SGV2ITX22E prezinta urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensive – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperaura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Express 65 – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de o ora.

Mai mult decat atat, dispune si de alte functii utile, cum ar fi:

 • Speed Perfect – poate reduce durata programelor de spalare cu 15-75%.
 • Half Load – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Extra dry – optimizeaza uscarea vaselor.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu aveti de ce sa va faceti griji, nivelul maxim atinsa este de 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 31.8 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Bosch SGV2ITX22E este o masina de spalat vase care se descurca eficient asigurand o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii confirma faptul ca spala bine vasele si apreciaza faptul ca este bine organizata, usor de setat si foarte economica. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SGV2ITX22E

9.6

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Bine organizata
 • Info Light
 • Functii utile
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *