Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV4HVX37E | Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 5 mai 2022 @ 9:07

0
(0)

Bosch SMV4HVX37E este un model de masina de spalat vase bine organizata prevazuta cu o serie de functii interesante despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit. Daca este o solutie potrvita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare!

Masina de spalat vase Bosch SMV4HVX37E ofera o capacitate de incarcare de 13 seturi, ceea ce o face o solutie excelenta si pentru o familie cu mai multi membri. Totodata, face parrte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa E, asigurand astfel un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, anual inregistreaza doar 262 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata prietenoasa si intuitiva. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light. Acesta consta intr-un fascicul de lumina proiectat pe podea care va va informa daca masina mai spala sau a terminat de spalat. Tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, iar agentul de clatire se ocupa cu lustruirea optima a vaselor.

Bosch SMV4HVX37E review

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili din plastic, puteti introduce si articole mai mari. Totodata, prezinta si sertar special pentru tacamuri si ustensile de bucatarie, precum si suporti pentru pahare si cesti.

Bosch SMV4HVX37E pareri

Bosch SMV4HVX37E are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu un grad de murdarie mediu, spalarea realizandu-se la 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
 4. Express 65 – este un program potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de o ora.
 5. Silence – asigura un mod de functionare silentios datorita presiunii reduse, fiind similar cu cel eco.
 6. Favourite – permite salvarea programului cel mai des utilizat impreuna cu optiunea preferata.

In acelasi timp, prezinta si cateva functii utile:

 • Speed Perfect – permite scurtarea duratei programelor de la 15% pana la 75%.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Uscare extra – imbunatateste rezultatele la uscare prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Machine care – permite autocuratarea masinii, fara a adauga vase in interior.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Home Connect – conectandu-va la internet, aveti posibilitatea de a controla masina prin intermediul aplicatiei mobile.

In plus, este un model foarte silentios inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMV4HVX37E este un model performant dotat cu functii variate care a primit feedback-uri foarte bune din partea cumparatorilor. Acestia sustin ca a fost cea mai buna alegere din toate punctele de vedere pentru nevoile lor, spaland si uscand excelent hainele, timp in care este bine organizata, spatioasa si foarte dotata. Sunt incantati si de posibilitatea controlarii acesteia prin intermediul aplicatiei mobile si considera ca au facut o alegere reusita al carei raport calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV4HVX37E

9.9

Calitate

9.8/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • Control de pe telefonul mobil
 • Gama variata de programe si functii
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *