Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSBO3O34PFX : Review si Pareri avizate

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 29 iunie 2020 @ 9:33

Whirlpool WSBO3O34PFX este o varianta bine dotata ce ofera o spalare economica si silentioasa. In plus, pretul de achizitie este unul foarte convenabil, insa inainte de a lua o decizie de cumparare, va propunem sa aflati mai multe informatii utile in continuarea acestui review.

Masina de spalat vase Whirlpool WSBO3O34PFX pune la dispozitie o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. In plus, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 189 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Este un model semi-incorporabil, astfel ca panoul de control va ramane vizibil chiar si dupa ce masina a fost integrata in mobila. Aceasta ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul de sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a pahare si a altor articole din sticla.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile, unde putem introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru introducerea articolelor voluminoase. De asemenea, beneficiaza si de cos special pentru tacamuri si suporti pentru pahare si cesti.

Whirlpool WSBO3O34PFX detine nu mai putin de 8 programe de spalare despre care vom discuta in cotinuare:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Detine o durata de 220 de minute si consuma 0.66 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 80-180 de minute. Consuma 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 160 de minute si consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este indicat pentru spalari zilnice, avand o durata de 80 de minute.
 5. Pahare – este potrivit pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius folosind si o presiune scazuta.
 6. Rapid 30′ – dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.
 8. Autocuratare – presupune curatarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens la temperatura de 65 de grade Celsius.

In acelasi timp, prezinta si o serie de functii utile, precum:

 • Power clean – gratie jeturilor cu putere mare, aceasta functie permite spalarea intensiva la nivelul cosului inferior intr-o anumimta zona.
 • Multizone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesar.e
 • Intarziere – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 12 ore.
 • Tablete – optimizeaza spalarea vaselor folosinde detergent de acest tip.
 • Natural dry – presupune deschiderea automata a usii la finalul programului cu aproximativ 10 cm permitand fluxului de aer sa patrunda in interior pentru o uscare optima.

Verifica oferta de pret actuala!

In plus, este si foarte silentioasa, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 29.6 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WSBO3O34PFX poate fi o alegere foarte buna ce ofera o gama variata de programe si un consum energetic extrem de mic. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba eficient. Programele si functii din dotare sunt bine gandite, este usor de programat, iar indiferent de situatie, se descurca eficient. Sunt foarte multumiti de ea, in ansamblu, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool WSBO3O34PFX

9.7

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte economica
 • Gama variata de programe si functii
 • Silentioasa
 • Display vizibil

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *