Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WI3010 | Review si Pareri pertinente

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 27 ianuarie 2022 @ 9:46

Whirlpool WI3010 este un model de masina de spalat vase spatioasa si bine organizata ce pune la dispozitie cele mai populare programe. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuare.

Masina de spalat vase Whirlpool WI3010 pune la dispozitie o capacitate de 13 seturi ceea ce o face excelenta chiar si pentru o familie cu mai multi copii. Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau dupa noile etichete energetice adoptate la nivelul de UE, clasa F, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 296 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizate. Aici se afla si indicatorul pentru sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili, dar si de a regla pe inaltime cosul superior, pentru a incapea si articole mai inalte sau voluminoase. Nu lipsesc nici suporturile pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Whirlpool WI3010 are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 3. Mixed – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 55 grade Celsius.
 4. Rapid 30′ – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius.
 5. Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

In timpul functionarii nu este deranjanta, inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 32 de kg.

Vezi oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WI3010 este o masina de spalat vase simpla, dar eficienta care pune la dispozitie cele mai utile programe pentru o spalare eficienta. Cumparatorii sustin ca isi face treaba bine, este foarte spatioasa, bine organizata si silentioasa. Programele acopera in mare parte nevoile pe care le au, iar in ansamblu sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

 

Review pe scurt: Whirlpool WI3010

9.4

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.2/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Spatioasa
 • Bine organizata
 • Cele mai populare programe
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *