Masina de spalat vase Whirlpool WFC 3C26 : Review si Pareri pertinente

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 8 octombrie 2020 @ 19:33

0
(0)

Masina de spalat vase Whirlpool WFC 3C26 este o varianta spatioasa si bine dotata ce asiugra o spalare optima vaselor. Poate constitui o alternativa interesanta, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Whirlpool WFC 3C26 pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 265 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Pentru ca este o varianta independenta, panoul de control se afla pe exteriorul usii, ceea ce inseamna ca ai mereu vizibilitate asupra sa si poti verifica durata programelor. De asemenea, tot aici poti gasi si indicatori foarte importanti cum ar fi cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru introducerea tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe. Sunt prezente si suportul pentru pahare si cosul special pentru tacamuri.

Whirlpool WFC 3C26 detine nu mai putin de 8 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel  mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 190 de minute si inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program controlat de senzori, temperatura apei fiind de 50-60 de grade Celsius. Durata variaza intre 85-180 de minute, iar consumul intre 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Prezinta o durata de 170 de minute si un consum de 1.5 kWh energie electrica si 14 litri de apa.
 4. Zilnic – este ideal pentru spalari zilnicem temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 90 de minute, timp in care consuma 12 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. De noapte – asigura o functionare silentioasa datorita presiunii reduse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care inregistreaza un consum de 15 litri de apa, respectiv 1.15 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza numai 30 de minute si este indicat pentru vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar consumul de 9 litri de apa, respectiv 0.5 kWh energie electrica.
 7. Pahare – este recomandat pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune mica. Dureaza 100 minute si consuma 11 litri de apa, respectiv 1.1 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 12 minute, timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In plus, dispune si de urmatoarele functii:

 • Igienizare – ofera o buna igienizare vaselor, fiind indicat pentru vasele persoanelor predispuse la alergii.
 • Multizone – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • Tab – optimizeaza ciclul de spalare daca este folosit detergent tip tableta.
 • Blocare acces copii – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand doar 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltim, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 47 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina Whirlpool WFC 3C26 este o varianta foarte buna care te poate ajuta sa scapi de grija vaselor murdare simplu si rapid. Cumparatorii actuali sustin ca este exact ceea ce aveau nevoie, masina fiind foarte spatioasa, bine dotata si silentioasa. In plus, au fost placut surprinsi sa constate si faptul ca factura la energia electrica nu s-a incarcat mult, inca un motiv pentru care sa o recomande. In opinia lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Masina de spalat vase Whirlpool WFC 3C26

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WFC 3C26

9.7

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Eficienta energetica
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *