Masina de spalat vase Beko BDFN26521XQ | Review si Pareri utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 3 februarie 2022 @ 11:11

0
(0)

Beko BDFN26521XQ este o masina de spalat vase independenta foarte spatioasa si bine organizata ce poate constitui o solutie optima si pentru familii mai mari. Dar mai intai, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Masina de vase Beko BDFN26521XQ pune la dispozitie o capacitate impresionanta de 15 seturi excelenta pentru o familie mare. Luand in considerare noile etichete adoptate la nivel de UE, acest model face parte din clasa de eficienta energetica F, consumul inregistrat fiind unul redus. Astfel, la fiecare 100 de spalari inregistreaza aproximativ 97 kWh.

Pentru ca discutam despre un model standard, panoul de control este amplasat pe exteirorul usii, ceea ce permite sa verificati oricand durata programelor. Interfata sa este una intuitiva, iar setarile dorite sunt usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Cavitatea interioara ofera spatiu foarte mare si este bine organizata, ceea ce permite introducerea a mai multor tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga articole mai mari. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Masina Beko BDFN26521XQ are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Auto – este un program extrem de flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare alterneaza intre 40 si 65 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 3. Delicate – este recomandat pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius impreuna cu o presiune redusa.
 4. Normal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Rapid – este un program scurt, indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius.

Acestor programe li se alatura si urmatoarele functii auxiliare:

 • Fast+ – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Hygiene Intense – asigura o buna igienizare vaselor prin cresterea temperaturii apei.
 • Porgramare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Automatic Door Opening – vizeaza deschiderea automata a usii la finalul programului, permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.

Totodata, aceasta presupune un  mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDFN26521XQ este o varianta potrivita si pentru familii numeroase, asigurand o curatare optima vaselor. Cumparatorii au declarat ca a fost alegerea excelenta pentru ceea ce necesitau, produsul in discutie fiind foarte spatios, bine dotat si economic. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko BDFN26521XQ

9.6

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Foarte spatioasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Organizare excelenta

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *