Masina de spalat vase Miele G 4203 SC Activ : Review si Pareri pertinente

Miele

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 4 august 2020 @ 7:35

Masina de spalat vase Miele G 4203 SC Activ poate fi o alternativa buna prevazuta cu cele mai importante programe pentru o spalare eficienta a vaselor. Dar inainte de a lua orice decizie, va propunem sa urmariti in continuare acest material astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai obiectiva.

Miele G 4203 SC Activ pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii  ne prezinta si niste estimari conform carora consumul energetica anual ar fi undeva la 299 kWh, iar cel de apa la 3780 litri.

Frontal  se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva, permitand si monitorizarea duratei programelor. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Miele G 4203 SC Activ display

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte incapatoare si flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu  pentru oale, tigai, tavi si asa mai departe. Nu lipsesc nici suportul pentru tacamuri si cel pentru pahare.

Miele G 4203 SC Activ are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai convenabil din punct de vedere al consumului de resurse, fiind indicat pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind indicat in aproape orice situatie.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare ajungand la 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. Normal – poate fi folosit in spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius.
 5. Delicate – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.

Mai mult decat atat, detine si o serie de functii utile:

 • Turbo – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 30%.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, adaptand resursele necesare.
 • Programare intarziata – puteti amana spalarea vaselor cu pana la 24 de ore.

Modelul in discutie masoara 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 56 de kg. Totodata, este important de stiut ca nu este un aparat zgomotos, inregistrand maxim 46 dB.

Concluzii si Pareri

Miele G 4203 SC Activ este o varianta de masina de spalat vase eficienta ce ofera o spalare optima vaselor. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba impecabil, spaland excelent vasele. De asemenea, este foarte spatioasa, silentioasa si usor de programat, exact ceea ce aveau nevoie in bucatarie. O recomanda cu incredere mai departe si sutn de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Masina de spalat vase Miele G 4203 SC Activ

Review pe scurt: Miele G 4203 SC Activ

9.3

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.4/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Foarte incapatoare
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Turbo

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *