Masina de spalat vase incorporabila Indesit DSIE2B19 : Review si Pareri pertinente

Indesit

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 15 iulie 2020 @ 13:18

0
(0)

Indesit DSIE2B19 este un model slim, foarte accesibil ca pret, ce ofera cele mai importante pentru o ingrijire eficienta vaselor. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile!

Masina de spalat vase Indesit DSIE2B19 pune la dispozitie o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 238 kWh, iar cel de apa de 3220 litri.

Panoul de control se afla in zona superioara a usii si ofera o interfata intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire vizeaza lustruirea vaselor.

Interiorul prezinta niste cosuri flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Indesit DSIE2B19 are la baza 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de  murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si consuma doar 0.83 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
  2. Intensive – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si 30 de minute si consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  3. Normal – este recomadnat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius, iar durata de 2 ore si 30 de minute. Inregistreaza un consum de 15 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  4. Rapid 40′ – este un program scurt, de doar 40 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius si consuma 8.5 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  5. Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora si 15 minute. Consuma 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.

Verifica oferta de pret actuala!

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri 

Indesit DSIE2B19 este o varianta ieftina, dar care va poate ajuta sa scapati de grija vaselor murdare. Clientii au declarat ca este o masina simpla, care isi face treaba foarte bine, fiind suficienta pentru nevoile sale. De asemenea, este usor de folosit, destul de spatioasa si silentioasa, iar in opinia lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

Masina de spalat vase incorporabila Indesit DSIE2B19

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Indesit DSIE2B19

8.8

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

8.5/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Organizare interioara buna
  • Silentioasa
  • Usor de setat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *