Masina de spalat vase Indesit DSFE1B10 : Review si Pareri pertinente

Indesit

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 9 iulie 2020 @ 10:26

0
(0)

Indesit DSFE1B10 este un model de masina de spalat vase destul de simplu, dar eficient, ce poate constitui o alternativa foarte convenabila la pret. Va propunem sa urmariti in continuarea acest material pentru a afla mai multe detalii utile despre produs.

Masina de spalat vase Indesit DSFE1B10 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand astfel un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 238 kWh, iar cel de apa de 3220 litri.

In zona superioara, se afla panoul de control cu o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Insa, nu dispune si de display prin intermediul caruia am fi putut sa monitorizam durata programelor. Toto aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Va reamintim ca agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor, iar sarea previne depunerile de calcar.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii tavilor, tigailor, oalelor si asa mai departe. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri unde li se va oferi acestora o ingrijire si o curatare optima.

Masina Indesit DSFE1B10 este prevazut cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 4 ore, timp in care consuma 11.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este ideal pentru vase foarte mrudare, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Prezinta o durata de 2 ore si consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 3. Normal – este indicat pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius, alaturi de o durata de 2 ore. Consuma 15 litri de apa, respectiv 1.3 kWh energie electrica.
 4. Rapid 40′ – este un program scurt, de doar 40 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 8.5 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 5. Half Load – poate fi incarcat un singur cos cu vase murdare, adaptand resursele necesare. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata este de o ora si 15 minute. Inregistreaza un consum de 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 6. Soak – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Detine o durata de 10 minute, timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce priveste zgomotul produs, masina inregistreaza cel mult 51 dB.

Totodata, masoara 82 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 39.5 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Indesit DSFE1B10 este un model simplu si foarte accesibil ca pret, care in mare parte se descurca eficient. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru nevoile lor este foarte buna. Spala bine vasele, le usuca eficient si este usor de programat. Are exact ceea ce aveau nevoie drept pentru care considera raportul calitate/pret drept unul avnatajos.
Masina de spalat vase Indesit DSFE1B10

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Indesit DSFE1B10

9

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

8.7/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe vine gandite
 • Silentioasa
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *