Masina de spalat vase, Candy CDCP 8 cu 8 seturi si 6 programe : Review complet

Candy

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 12 mai 2021 @ 8:04

Candy CDCP 8 este o masina de spalat vase mica, potrivita pentru bucatarii a caror spatiu reprezinta o reala problema, dar care nu ar trebui sa limiteze utilizatorul in a se simti confortabil. Prin urmare, acest produs nu necesita mult spatiu de depozitare, insa pana sa analizam acest aspect, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase Candy CDCP 8 prezinta o capacitate de incarcare de 8 seturi, ideala pentru un cuplu. Totodata, presupune un consum energetic rezonabil.

Este un model standard al carui panou de control se afla in exterior, oferind o interfata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici regasim si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. In cosul de jos puteti adauga farfurii mari si mici, pahare, iar in partea de jos cesti si alte articole de bucatarie.

Candy CDCP 8 interior

Candy CDCP 8 are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 160 de minute si consuma 1.25 kWh energie electrica, respectiv 12.5 litri de apa.
 2. Normal – este indicat pentru vase cu grad normal de murdarie temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 150 de minute si consuma 1.05 kWh energie electrica si 12.5 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 185 de minute si consuma doar 0.72 kWh energie electrica si 8 litri de apa.
 4. Glass – este potrivit pentru vase delicate, inclusiv pahare, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Detine o durata de 95 de minute, timp in care consuma 0.7 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 5. Zilnic – poate fi folosit pentri spalari de zi cu ziu, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 90 de minute si consuma 1.15 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 6. Rapid – este un program scurt, de doar 35 de minute si este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Consuma 0.52 kWh energie electrica si 7 litri de apa. Nu dispune de ciclu de uscare.

In ceea ce priveste functiile speciale amintim de functia de programare intarziata care permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 2, 4 sau 8 ore.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 51 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 60 cm inaltime, 55 cm latime si 50 cm adancime, avand o greutate de 26 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Candy CDCP 8 este o varianta de masina de spalat vase simpla, dar eficienta, prevazuta cu o serie de programe bine gandite pentru a acoperi cele mai importante nevoi. Cumparatorii sustin ca masina se descurca mai bine decat s-ar fi asteptat si apreciaza faptul ca desi este micuta, este foarte bine organizata, pot adauga in ea diverse tipuri de articole de bucatarie si nu ocupa mult spatiu. Este o varianta eficienta pentru ei, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Candy CDCP 8

9.5

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.6/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Organizare interioara buna
 • Programare intarziata
 • Ocupa putin spatiu

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *