Masina de spalat vase Beko DFS26024W : Review si Sfaturi utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 15 februarie 2021 @ 7:05

0
(0)

Masina de spalat vase Beko DFS26024W este o varianta foarte accesibila ca pret ce pune la dispozitie cele mai importante programe asigurand o spalare optima vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente.

Beko DFS26024W pune la dispozitie o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 211 kWh.

Panoul de control se afla in partea superioara a usii, oferind o interfata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. De asemenea, aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul dispune de doua cosuri destul de flexibile. Puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai multe spatiu pentru articole voluminoase. In plus, aici se afla si suportul pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura o spalare si igienizare corespunzatoare.

Masina Beko DFS26024W prezinta 6 programe de spalare alaturi de unul de autocurare, si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si consuma 0.73 kWh energie electrica, respectiv 9.5 litri de apa.
 2. Automat – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 92-173 minute. Inregistreaza un consum de 12.6-17 litri de apa, respectiv 0.9-1.2 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 164 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 4. Quick & Shine – este un program scurt, ce dureaza doar 58 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Este indicat pentru vase cu grad scazut de murdarie.
 5. Mini – prezinta o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 6. Inner clean – vizeaza igienizarea interiorul masinii folosind detergent special, insa masina nu trebuie sa fie incarcata cu vase.

De asemenea, beneficiaza si de o serie de functii interesante, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Super rinse – optimizeaza procesul de clatire a vaselor.
 • Extra dry – optimizeaza uscarea vaselor.
 • Fast+ – reduce durata programelor.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu aveti de ce sa va faceti griji, fiindca inregistreaza cel mult 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 35.3 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Beko DFS26024W este un model de masina de spalat vase detul de bine dotata ce pune la dispozitie o serie de programe si functii foarte bine gandite. Cumparatorii sustin ca, in ansamblu, masina isi face treaba foarte bine. Spala si uusca eficient vasele, este silentioasa si destul de spatioasa pentru nevoile lor. Nu au avut probleme semnificative cu ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko DFS26024W

9.4

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Bine organizata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *