Masina de spalat vase Electrolux ESF5512LOX : Review si Sfaturi utile

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 29 martie 2021 @ 13:06

0
(0)

Electrolux ESF5512LOX este o varianta de masina de spalat vase interesanta ce ofera o capacitate generoasa si un consum energetic rezonabil. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii despre produs in vederea formarii unei pareri obiective.

Masina de vase Electrolux ESF5512LOX dispune de o capacitate de incarcare de 13 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic fiind unul destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este undeva la 295 kWh, in timp ce consumul de apa este undeva la 3080 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind o interfata intuitiva. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri spatioase si flexibile, unde puteti adauga mai muilte tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase. In plus, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Electrolux ESF5512LOX este prevazuta cu 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Detine o durata de 227 minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 1.039 kWh energie electrica.
 2. Auto – asigura o flexibilitate foarte mare, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 45-70 de grade Celsius, iar durata intre 45-156 de minute. Consuma 0.7-1.4 kWh energie electrica si 7-12 litri de apa.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 155-170 de minute si consuma 1.5-1.7 kWh energie electrica, respectiv 14-15 litri de apa.
 4. Pahare – este potrivit pentru vase delicate, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 75-85 de minute si consuma 12-14 litri de apa.
 5. 30′ – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, spaland la temperatura de 60 de grade Celsius. Este indicat pentru vase cu grad redus de murdarie.
 6. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pee suprafata vaselor, folosind 5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 14 minute.

In plus, benefiicaza si cateva functii interesante:

 • Air dry – vizeaza deschiderea automata a usii dupa finalizarea ciclului de spalare circa 10 cm pentru a permite aerului sa patrunda in interior, eficientizand uscarea vaselor.
 • Hygiene Plus – permite igienizarea vaselor, folosind apa la temperaturi ridicate cel putin 10 minute in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul pe care il aveti.

Modelul in discutie masoara 85 cm inaltime, 60 cm latime si 62.5 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Electrolux ESF5512LOX este o varianta foarte buna care se descurca excelent, indiferent de tipul vaselor. Cumparatorii confirma faptul ca spala si usuca foarte bine vasele, este spatioasa si bine organizata, exact ceea ce aveau nevoie. Face fata oricarui tip de murdarie si nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Electrolux ESF5512LOX

9.4

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Air Dry
 • Spatioasa
 • Programe bine gandite
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *