Masina de spalat vase Beko BDFN36530XC cu 15 seturi si 6 programe : Review detaliat

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 9 iunie 2021 @ 12:56

Beko BDFN36530XC este o masina de spalat vase foarte spatioasa prevazuta cu o serie de programe bine gandite, fiind un real ajutor in orice bucatarie. Dar, mai intai, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Beko BDFN36530XC ofera o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie mai numeroasa.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Dispune de display digital, iar cu ajutorul butoanelor tip touch veti putea selecta programul de spalare dorit, respectiv functiile auxiliare.Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigura o clatire optima.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobilii, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si alte articole mai voluminoase precum tavi, oale, tigai etc. In plus, beneficiaza si de cos special pentru tacamuri si suport de pahare.

Beko BDFN36530XC are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza de la 40 pana la 65 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este potrivit pentru spalarea articolelor foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este potrivit pentru articole delicate, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, folosind si o presiune scazuta.
 5. Normal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Rapid – este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de doar 35 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de:

 • Incarcare la jumatate – vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Fast+ – reduce durata programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Autodoor opening – la finalul programului de spalare, usa masinii se deschide automat pentru a permite fluxului de aer sa intre in interiorul sau.

Totodata, este un model silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 49.3 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Beko BDFN36530XC este o varianta de masina de spalat vase destul de bine dotata, foarte spatioasa si usor de setat, un real ajutor pentru orice gospodina. Clientii sustin ca isi face treaba foarte bine, spala eficient vasele, este bine organizata si extrem de silentioasa. I-a scapat de o grija in plus, ceea ce ii determina sa o recomande mai departe apreciind raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Beko BDFN36530XC

9.6

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Foarte spatioasa
 • Gama variata de functii
 • Deschidere automata a usii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *