Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU : Review si Pareri avizate

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 4 noiembrie 2020 @ 18:53

0
(0)

Masina de spalat vase Bosch SMV50E60EU este un model bun, prevazut cu programe de baza, care asigura o spalare optima vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Bosch SMV50E60EU prezinta o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este in jur de 290 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase. Este prezent si cosul special unde veti introduce tacamurile.

Bosch SMV50E60EU are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrca.
 2. Normal – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.Inregistreaza un consum de 14 litri de apa si 1.4 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute si consuma 12 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
 4. Spalare rapida – utilizeaza apa la temperatura de 45 de grade Celsius, ceea ce il face indicat pentru vase cu grad redus de murdarie. Consuma 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica, insa nu dispune de ciclu de uscare.
 5. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie pret de 12 minute.

In acelasi timp, dispune si de urmatoarele functii auxiliare:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Bosch SMV50E60EU este o varianta foarte convenabila din toate punctele de vedere, avand la baza cele mai importante programe si functii. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca este suficient de spatioasa, programele sunt bine gandite, astfel ca reuseste sa spele eficient cam orice tip de vase. Din punctul lor de vedere, este produsul potrivit nevoilor sale astfel ca apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV50E60EU

9.4

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *