Masina de spalat vase Bosch SMS50D62EU – Review si Pareri generale

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 6 noiembrie 2019 @ 12:23

0
(0)

Bosch SMS50D62EU este o masina simpla, dar care dispune de cele mai importante programe, reusind sa indeparteze cam orice tip de murdarie. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile despre produs.

Masina de spalat vase Bosch SMS50D62EU este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 290 kWh, iar cel de apa de 3300 litri.

Fiind un model independent, panoul de control este amplasat pe exteriorul usii, insa nu display de display ce ar fi permis monitorizarea duratei programelor. Interfata acestuia este intuitiva, toate setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare ce ne atentioneaza atunci cand trebuie sa adaugam o cantitate suplimentara. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii.

Bosch SMS50D62EU display

Interiorul este prevazut cu doua cosuri destul de spatioase si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru tigai, oale, tavi etc. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri, precum si suportul pentru pahare.

Bosch SMS50D62EU interior

Bosch SMS50D62EU are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 3. Normal – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 4. Delicate – este ideal pentru vase cu delicate cum ar fi paharele si nu numai, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 5. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.

Totodata, dispune si de functii speciale ce vin in completarea programelor din dotare:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea vaselor adaugata.

In plus, presupune un mod de functionare cat se poate de sigur fiind prevazuta cu sistemul Aqua Stop ce intrerupe alimentarea cu apa in cazul detectarii vreunei probleme de ordin functional.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este cel mai silentios model, insa nu putem spune ca este unul deranjant inregistrand 52 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 43 de kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMS50D62EU este un model simplu, dar care se descurca eficient, fiind o alternativa foarte avantajoasa ca pret. Clientii actuali sustin ca se descurca bine, vasele fiind spalate foarte bine. Este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si destul de silentioasa. O recomanda si altor persoane apreciind raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMS50D62EU

9

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.0/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *